Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Tegels Starter

Zoekt u onderhoudsvriendelijke, keramische tegels voor uw tuin waar u gemakkelijk een duurzaam terras mee kunt leggen tegen een bescheiden prijs? Dan zijn GeoCeramica Starter Tegels precies wat u zoekt. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI.

Gadero biedt een groot assortiment GeoCeramica tuintegels aan. Om u iets op weg te helpen, vindt u hier het zogenaamde instapmodel van de GeoCeramica Starter serie. Dit zijn budgetvriendelijke tuintegels van keramiek die u de mogelijkheid biedt om tegen een relatief lage prijs toch te genieten van de enige echte GeoCeramica tegels. Zo profiteert u van Italiaans design voor een betaalbare prijs. Wilt u iets meer keuze en een stapje omhoog? Bekijk dan de Entree serie.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel erg eenvoudig te leggen. Steenhandel Gadero raadt u aan om te voegen met Voegmiddel van Gator.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Hoogwaardig alternatief

Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte tuintegels zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontgels zijn een uitstekend alternatief voor de GeoCeramica serie.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.