Logo Gadero
service

Keramische Tegel Geoceramica Patch Grey 60x60 dikte 4 cm

Productnummer
MBQLCM54896.GCERA
Relatief goedkope keramische tegel
Eenvoudig te leggen in normaal zandbed
mbi_geoceramica_patch_grey_nat_gemaakt
patch_grey_geoceramica_keramische_tegels_mbi
mbi_geoceramica_patch_grey_tegels
patch_grey
geoceramica_60x60x4_patch_grey
Per m2

67,41

incl. BTW

Verkocht per 2 stuks á € 48,50

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van zeer goede kwaliteit

  • Verkleurt niet

  • Gemakkelijk te leggen in zandbed

  • Ideale kleur voor een warme sfeer in uw tuin

  • Niet te gebruiken als oprit

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische Tegel Geoceramica Patch Grey 60x60 dikte 4 cm

Zoekt u A - kwaliteit tegels van >MBI? Deze grijs gekleurde 60x60x4 cm keramische terrastegels zijn geschikt voor elke tuin. De moderne kleur van de Geoceramica Patch Grey 60x60 dikte 4 cm geeft een lichte, warme sfeer in uw achtertuin. De kleur grijs geeft de ruimte rondom uw huis niet alleen een fijne sfeer, maar ook een gevoel van rust en kalmte. Bovendien zijn de keramische tegels voor buiten afgewerkt met een luxe maar stoere betonlook. Uw terras krijgt hierdoor een lichte, fijne industriële sfeer. Deze tegels zijn zeer stevig, maar zijn slechts 4 cm dik en daarom niet geschikt voor uw oprit. Wel kunt u deze populaire tegels uitstekend verwerken in uw terras of looppad. Maak uw droomtuin compleet door de grijze GeoCeramica te combineren met >Basalt voegmortel, >Antraciet Stapelblokken en andere >bestrating toebehoren. Voor een optimale sfeer in uw tuin raden wij aan om de grijze tegels van keramiek te combineren met antraciet kleurige tuinartikelen. Deze kleuren steken mooi bij elkaar af en zijn daarom populair.

GeoCeramica tegels

De onderlaag van deze keramische tegel is opgebouwd uit beton, dit is niet gewoon beton, maar Stabikorn beton. Deze Stabikorn laag is waterdoorlatend en is hierdoor milieuvriendelijk. De combinatie van keramiek en beton was vroeger niet mogelijk, de twee materialen waren door de tussenkomst van water onmogelijk om duurzaam te verbinden. De oplossing is Aquaferm, een slimme ontwikkeling van MBI de steenmeesters. Deze lijm wordt in contact met water sterker, in wezen geldt hiervoor hoe meer water hoe sterker de verbinding. Door de onderlaag van Stabikorn beton zijn deze 60x60 Geoceramica tegels gemakkelijk te leggen in een zandbed, maar kunt u alsnog genieten van >alle voordelen van keramiek zoals duurzaamheid en kleurvastheid. GeoCeramica tegels van MBI kennen dus eigenlijk alleen maar voordelen voor een betaalbare prijs.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het >aanleggen van Geoceramica.

Snel bij u thuis geleverd

Zoekt u keramische tegels die snel bij u thuis geleverd moeten zijn? Dan bent u bij Gadero aan het juiste adres. Gadero bezorgt alle sierbestrating voor uw droomtuin binnen 7 werkdagen gewoon bij u thuis.