MBI Granitops Plus Mystic 60x60x4,7 cm Tuintegel - Populair

Productnummer: MB25001   |   Betaalbare kwaliteit   |   Moderne tuintegels, ideaal voor terras

€ 36,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Granitops Plus Mystic 60x60x4,7 cm Tuintegel - Populair

  • Protection Plus beschermlaag voor kleurbehoud
  • Geïntergreerde afstandhouders voor perfecte voegen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor uw terras
  • Tijdelijke kalkuitbkoei kan ontstaan, want het is beton

MBI Granitops Plus Mystic 60x60x4,7 cm Tuintegel - Populair

Zoekt u een voordelige grijze terrastegel? De MBI Granitops Plus 60 x 60 x 4,7 cm is een budgetvriendelijke terrastegel. Deze grijze terrastegel is gemaakt van beton en bestaat uit kleurpigmenten en uit kleurechte materialen. De Protection Plus factor 30 dubbele beschermlaag zorgt ervoor dat de kleur nog beter tot zijn recht komt.

Deze terrastegel met beschermlaag voelt fijn aan uw blote voeten doordat ze iets stroef zijn. Dit voorkomt gladheid als de terrastegels nat zijn. Er is geen speciale ondergrond nodig voor de aanleg van de terrastegels. Lees ons stappenplan door voordat u aan de slag gaat.

Deze fantastische 60x60 Granitops tuintegels in de kleur Mystic kunt u bij Gadero ook online kopen in een 60x30 formaat. Combineer deze twee handige afmetingen met elkaar voor een fraai effect in uw tuin.

Duurzame terrastegels

Gadero denkt aan het milieu en vindt het daarom belangrijk om duurzame tegels aan te bieden. Anders dan de goedkope betontegel zijn deze tegels van MBI op een unieke manier geproduceerd en bevatten een extra factor 30 beschermlaag waardoor ze zeer duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren lang genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. De factor 30 beschermlaag is een speciale beschermlaag ontwikkeld door MBI. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën worden afgedekt waardoor hechtingen minder kans krijgen. Factor 30 is dus een toplaag met een dubbele bescherming en bovendien geven ze de tegels een extra glans waardoor uw tuin nog mooier wordt. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame tegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken. Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze keramische terrastegels of innovatieve GeoCeramica tegels. Let op! Granitops Plus tegels zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Toch kan er altijd kalkuitbloei voorkomen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Betontegels online kopen

Koop nu deze betontegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Maak meteen uw tuin compleet en bestel direct toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee. Zo bespaart u op de bezorgkosten en kunt u direct aan de slag! Vergeet niet onze handige klustips door te lezen voor extra tips & tricks bij het leggen van de betontegels.

Tuintegels van beton thuis geleverd

Bestel nu snel de Granitops Plus tegels van MBI bij Sierbestratinghandel Gadero en geniet binnen 7 werkdagen van uw nieuwe tuintegels. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en Europa gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Terrastegel MBI Granitops Plus Mystic 60x60x4,7 cm MBI Granitops Plus Mystic 60x60x4,7 cm Tuintegel - Populair   |   Betaalbare kwaliteit   |   Moderne tuintegels, ideaal voor terras Op voorraad
€ 36,95 Per m2 incl. BTW