Bij ons pand van Gadero in Groningen kan je een houten of echte kerstboom kopen. Uniek is dat wij zowel echte kerstbomen hebben zonder kluit en trendy houten kerstbomen aanbieden. Bestel online uw kerstboom en reserveer een dag om thuis te laten bezorgen. Let op, dagen raken al snel vol. Bekijk het volledige leveringsschema voor meer informatie. Wij bezorgen in Groningen op 7 en 11 december 2019.

Liever afhalen bij ons pand in Groningen? Dit kan in overleg, neem contact met ons op via info@gadero.nl of 050 230 61 51. U dient dan wel uw kerstboom online bestellen en te kiezen voor afhalen in Groningen. Gebruik de couponcode 'Groningen' voor 30% extra korting. Alle kerstbomen zitten in een netje en zijn dus redelijk gemakkelijk te vervoeren in uw auto. Bezorgen is ook mogelijk! Bovenal alle kerstbomen met 100% mooie boomgarantie! 

Kerstboom thuisleveringen in Groningen vallen bij ons onder het Noord gebied. Wij bezorgen in Groningen op 7 en 11 december 2019. Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 4 meter hoog. Op=Op.

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. Uw kerstboom brengt u eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Een greep uit onze selectie kerstbomen in Groningen:

  • Groene spar, de gewone, traditionele kerstboom, Picea abies fijnspar met kluit of gezaagd. Aantrekkelijke qua prijs, laat wel snel zijn naalden los
  • De Luxe Nordmann spar uit Denemarken (aanrader), ook in 2, 2,50, 3 en 4 meter hoogte voor winkels, bedrijven en gemeentes. Zowel met kluit of gezaagd, zie ons aanbod echte kerstbomen te koop.
  • Omorika spar, een mix van de groene spar en de Nordmann, mooie vorm
  • Meer dan 10 soorten trendy houten kerstbomen. Van draaibare 3d modellen tot steigerhouten kerstbomen met lichtjes. 
  • Trendy XL grote kunstkerstbomen met LED lampjes  voor de laagste prijs, in grote maten 300, 360 en 400 cm, speciaal voor bedrijven.
  • Nieuw in het assortiment: Giant trees, kunstkerstbomen van 3 tot 12 meter voor op een plein of bij een winkelcentrum.

Het adres voor een kerstboom kopen in Groningen is Euvelgunnerweg 19, let op! Alleen op zaterdag 8 december afhalen. Kies zelf een mooie kerstboom uit. Ook kunnen wij Easyfix boorgat maken in uw stam voor een Easyfix kerstboom standaard.

Kerstboom easyfix
Kerstboom met Easyfix stam voor Easyfix standaards. Bekijk hier alle kerstbomen.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Ontdek Gadero voor een echte Nordmann kerstboom. Van Veendam tot Haren en van Zuidhorn tot Glimmen en Zuidlaren, steeds meer mensen kopen een luxe Nordmann kerstbom bij ons. Eens een Nordmann kerstboom is nooit meer anders willen. Kies uit gezaagd zonder kluit of met kluit voor in een pot. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!