MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers

Productnummer: MB20222   |   Combineer met GeoStretto Elba voor eenheid rondom uw huis   |   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

€ 41,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers

  • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud
  • Ook verkrijgbaar in tegelformaat (GeoStretto)
  • Handige (kleine) facetrand
  • Uitstekend geschikt voor oprit
  • Zeer goed, maar niet dezelfde kwaliteit als GeoCeramica

MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers

De MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers zijn in alle seizoenen een topper. Deze betonklinkers zijn namelijk geproduceerd in een zeer toegankelijke, warme kleur grijs. Hierdoor maakt het niet uit wat voor weer het is, uw bestrating ziet er met de GeoKlinkers Plus Elba 21x7x8 cm er altijd goed uit. De kleur Grijs gemêleerd staat goed in elke tuin omdat het een warm gevoel geeft, het steekt mooi af bij bijvoorbeeld uw houten overkapping. Naast een fraaie kleur beschikken deze oprit stenen over een speciale Protection Plus 25 laag. Door deze speciale en unieke bescherming is schoonmaken van uw oprit en of terras geen langslepende klus meer! De GeoKlinkers zijn weliswaar zeer sterke Klinkers, maar het is en blijft beton. Bovendien is het niet van dezelfde hoge kwaliteit als keramische terrastegels. Wilt u het toch liever bij beton houden? Kies dan voor de allernieuwste GeoProArte tegels. Dit is het absolute neusje van de zalm op het gebied van luxe betontegels.

Maak één geheel rondom uw huis

De grijze kleur Elba is een kleur die vaker terugkomt in ons uitgebreide assortiment. Dit omdat de kleur vrijwel overal bij past. De MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers zijn dus ideaal als basis voor uw tuin omdat u er alle kanten mee op kunt. U kunt deze luxe betonklinkers voor uw oprit uitstekend combineren met GeoStretto terrastegels in de kleur Elba. Op deze manier creëert u eenheid en daarom rust en luxe rondom uw huis. Vergeet niet om naast uw bestrating ook grijze opsluitbanden en een aluminium watergoot te bestellen bij Gadero. Zo maakt u in één keer uw droomtuin werkelijkheid.

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding door Factor 25 beschermlaag

Alle 21x7x8 cm GeoKlinkers van MBI zijn voorzien van een factor 25 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de betonklinkers wordt aangebracht. Hierdoor zijn de GeoKlinkers sterk verduurzaamd. De speciale en innovatieve beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de stenen verdicht zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan de bestrating en kunt u oppervlakkig vuil relatief makkelijk verwijderen. Met een beetje water en een bezem kunt u het meeste vuil in een handomdraai van uw oprit of terras weghalen. Bovendien zorgt de Protection Plus 25 bescherming ervoor dat de klinkers een kleuverdiepende, matte toplaag hebben. Qua kwaliteit zijn GeoKlinkers de beste betonklinkers die u bij Gadero kunt bestellen. Let op! De GeoKlinker is gemaakt van beton, daarom kan ongeacht de kwaliteit altijd kalkuitbloei en dergelijke ontstaan in de beginfase. Voor de allerbeste oprit tegels en oprit bestrating kunt u het beste kiezen voor GeoCeramica tegels of GeoProArte bestrating met een dikte van minstens 6 cm. Dit is bestrating waar u helemaal geen last hebt van kalkuitbloei of verkleuring.

Zelf een voortuin met oprit leggen?

Gaat u zelf een voortuin met oprit leggen? Dat is dankzij de geïntegreerde afstandhouders geen probleem. Wij hebben een aantal handige klustips op een rijtje gezet in ons stappenplan voor het plaatsen van een oprit. Ons advies is om deze op voorhand goed door te lezen zodat u de kans op eventuele problemen tijdens het klussen beperkt. 

Vergeet uw voegen niet!

Vaak wanneer mensen nieuwe bestrating aanschaffen, worden de voegen vergeten, of niet andachtig genoeg bekeken. Wanneer u zorgvuldig het juiste voegmiddel gebruikt kunt de levensduur van uw klinkers verlengen. Ook zorgt u ervoor dat u aanzienlijk minder onderhoud heeft aan vervelende klusjes als bijvoorbeeld onkruid wieden. Sierbestrating handel Gadero is trotse officiële dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Gator voegzand is kwalitatief het allerbeste voegzand of voegmiddel op de markt. Het is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien erg mooi.  Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoKlinker stenen bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers MBI GeoKlinker Plus Elba 21x7x8 cm Klinkers   |   Combineer met GeoStretto Elba voor eenheid rondom uw huis   |   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Op voorraad
€ 41,48 Per m2 incl. BTW