MBI Granitops Plus Coal 60x30x4,7 cm Terrastegel

Productnummer: MB250028   |   Luxe uitstraling en makkelijk te onderhouden dankzij Factor 30 beschermlaag

€ 36,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Granitops Plus Coal 60x30x4,7 cm Terrastegel

  • Met factor 30 Deklaag, dus onderhoudsvriendelijk
  • Zeer populaire kleur
  • Makkelijk te leggen
  • Geïntegreerde afstandhouders
  • Kalkuitbloei kan (tijdelijk) ontstaan, want het is beton
  • Niet geschikt als oprit

MBI Granitops Plus Coal 60x30x4,7 cm Terrastegel

Granitops Plus Coal 60 x 30 4,7 cm van MBI is een strakke betaalbare betontegel. Het design is strak en modern. Granitops Plus Coal 60 x 30 x 4,7 cm terrastegels zijn makkelijk te leggen zonder dat er een speciaal zandbed nodig is. Deze 60x30 terrastegels hebben door de dubbele beschermlaag een subtiele glans. De Kleurechte toplaag is licht gestraald waardoor de kleur nog natuurlijker en fijner naar voren komt. Granitops tegels zijn weliswaar geen keramische terrastegels, maar qua kleurechtheid komt deze serie betontegels zeer in de buurt. De Antraciet zwarte kleur van deze fraaie betontegels met dubbele beschermlaag steekt goed af bij hout en is uitermate geschikt voor uw luxe terras of looppad als het het grootste gedeelte van de dag in de zon staat. Dit komt de ruimte rondom uw huis zeer ten goede. Vergeet niet onze handige kustips door te lezen voor extra tips & tricks bij het leggen van de betontegels voor uw terras

Combineer deze fraaie antraciet zwarte tuintegels in half betontegel formaat met de 60x60 versie voor een prachtig effect in uw tuin.

Protection Plus Factor 30 beschermlaag

De Protection Plus Factor 30 is een dubbele beschermlaag aangebracht op de toplaag van de Granitops Plus Coal. De Protection Plus Factor 30 dubbele beschermlaag is 24 uur na productie aangebracht. Het voordeel hiervan is dat de kleur nog beter verdicht en dus beter tot zijn recht komt. De 60 x 30 terrastegels krijgen ook een mooie glans als extraatje. Dankzij de dubbele beschermlaag is de Granitops Plus Coal makkelijk te onderhouden.

Let op! Granitops tegels zijn van hoge kwaliteit. Toch kan er altijd tijdelijke kalkuitbloei voor komen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Vergelijkbare betontegels?

Wilt u even verder kijken naar vergelijkbare betontegels met een beschermlaag? Kijk dan ons uitgebreide assortiment betontegels met coating. Wilt u nog een stapje verder gaan en tegels halen die een leven lang mee gaan? Neem dan een kijkje bij onze keramische terrastegels of innovatieve GeoCeramica tegels. U kunt ons uitgebreide assortiment oprit bestrating rustig bekijken als u bestrating geschikt voor uw oprit zoekt.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Betontegels online kopen

Koop nu betontegels bij uw MBI dealer Gadero. Met deze betontegels zonder facet komt uw tuinontwerp tot leven. Maak meteen uw tuin compleet en bestel direct toebehoren zoals zand, voegmortel en drainagebuizen mee. Zo bespaart u bezorgkosten en kunt u direct aan de slag!

Tuintegels van beton thuis geleverd

Bestel nu snel de Granitops Plus tegels van MBI bij Sierbestratinghandel Gadero en geniet binnen 7 werkdagen van uw nieuwe tuintegels. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en Europa gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Granitops Plus Coal 60x30x4,7 cm Terrastegel MBI Granitops Plus Coal 60x30x4,7 cm Terrastegel   |   Luxe uitstraling en makkelijk te onderhouden dankzij Factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 36,92 Per m2 incl. BTW