Logo Gadero
service

Het grote voordeel van de Granitops Plus tuintegel is dat ze na productie, in tegenstelling tot de meeste bascisteen producten, wel een extra behandeling hebben gekregen. Granitops Plus is namelijk voorzien van een beschermlaag factor 30. Dit houdt kortgezegd in dat vuil en vocht moeilijk aan de tegel hecht waardoor u bijna geen onderhoud heeft aan de tuintegels van Granitops Plus. Wat Protection Plus Factor 30 precies is, leest u onderaan deze pagina. Feit is dat Granitops Plus door deze beschermlaag qua kwaliteit dicht in de buurt komen van GeoStretto tegels. Granitops Plus is een stuk goedkoper dan GeoStretto, dus als u wilt besparen op de kosten, maar zo min mogelijk wilt besparen op de kwaliteit. Raden wij Granitops Plus tegels aan!

Granitops Plus leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen

Granitops Plus tegels kunt u bij Gadero verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen. Het populaire 60x60 formaat is bij sierbestrating handel Gadero leverbaar, eveneens als de halve betontegel in het 60x30 formaat. De populaire kleuren zijn van de Granitops Plus:

  • Coal

  • Graphito

  • Grey Black

  • Mineral Silver

  • Mystic

  • Mystic Mountain

  • Mystic Sand

  • Safari

  • Santorini Black

Kortom, de keuze is reuze. Bij Gadero koopt u gegarandeerd de allerbeste tuintegels voor uw terras of looppad.

Factor 30 Beschermlaag

De Granitops Plus MBI tegels uit de Basicsteen serie zijn als één van de weinige tegels uit deze categorie voorzien van een Factor 30 beschermlaag. Dit is een drie dubbele beschermlaag die over de toplaag van de tegel is aangebracht zodat de betontegels sterk verduurzaamd zijn. 24 uur nadat de tegels uit productie komen worden de tegels tweemaal geborsteld. Deze speciale borstels zorgen ervoor dat het normaliter poreuze beton volledig wordt verdicht en de kleur beter tot zijn recht komt. Dankzij deze Factor 30 Protection plus laag krijgen de MBI tegels een prachtige glans over zich heen. Omdat de tuintegels verdicht zijn, trekt er geen vocht en vuil in de tegels. U kunt de tegels dus makkelijk met water en een bezem reinigen wanneer er vuil en bladeren op uw tegels komt te liggen in onder andere de herfstperiode. Al met al zijn deze Granitops Plus tegels één van de beste betontegels die er verkrijgbaar zijn. U haalt een kwalitatief zeer hoogwaardige tegel in huis zonder dat u de prijs van een keramische terrastegel of natuursteentegel betaald. Qua kwaliteit lijkt de Granitops op de GeoStretto serie. Echter is GeoStretto van een nóg betere kwaliteit dan Granitops Plus tegels. 

Let op! Granitops tegels zijn van hoge kwaliteit. Toch kan er altijd tijdelijke kalkuitbloei voor komen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

Aanleggen van Granitops Plus tegels

Het aanleggen van een nieuw terras roept veel vragen op. Lees op voorhand ons uitgebreide stappenplan goed door. Hierin vindt u veel tips & tricks voor het verwerken van betontegels. Er komt meer bij kijken dan allen het formaat, maar welk zand moet onder mijn betontegels? En hoe leg je tuintegels van beton? Het is natuurlijk de bedoeling dat uw terras strak en egaal is en blijft. Met de Granitops Plus terrastegels is geen speciale dure fundering nodig maar een normaal zandbed met stabilisatiezand is voldoende. Wij raden u wel aan om een laag puin onder het zand aan te brengen. Erg handig aan deze tuintegels zijn de geïntegreerde afstandshouders, hierdoor zijn uw voegen altijd perfect. Voeg uw voegen met het allerbeste voegzand van Gator voor gemakkelijk en snel gebruik. 

Snelle Levering van betontegels

Betontegels handel Gadero levert betontegels in verschillende maten en meer sierbestrating binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder veilige Thuiswinkel Waarborg Servicevoorwaarden. U kunt zonder zorgen uw betontegels bestelling plaatsen bij uw leverancier Gadero en uw betontegels in verschillende kleuren worden binnen een week bij u thuis geleverd. Op deze manier kunt u snel bezig met het plaatsen van uw terras.