Logo Gadero
inspiratieservice

MBI Keramische terrastegels - Triagres

Keramische terrastegels voor buiten worden steeds populairder. Dat komt omdat u uw terras zeer eenvoudig kunt onderhouden met keramische tuintegels. De Triagres serie van MBI is massief keramiek van hoogwaardig kwaliteit met een luxe Italiaans design. Dit zijn terrastegels met een dikte van 3cm geproduceerd in een zeer fraaie natuursteen en betonlook.

Keramiek is heel duurzaam, het gaat een leven lang mee. Ook hebben keramische terrastegels vele esthetische voordelen. U geeft uw tuin een luxueuze, moderne uitstraling met keramische terrastegels. Uw terras is met de Triagres keramische terrastegels zeer stroef, ook in de regen. Dit komt door de Antislip waarde van R11. Uw terras is dus niet alleen onderhoudsarm, het is ook nog eens zeer veilig onder alle weersomstandigheden. 

Goedkoper alternatief

Heeft u net iets minder budget? Kijk dan eens naar de nieuwe GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontegels zijn een uitstekend alternatief.

Waarom keramiek?

Zoals hierboven al kort benoemd heeft keramiek vele voordelen. Zo gaat keramiek extreem lang mee en heeft het een luxe uiterlijk. Maar wat is keramiek precies?

Keramiek is een verzamelnaam voor alle voorwerpen die op basis van gebakken klei zijn gemaakt. Keramische producten zijn uniek door het duurzame karakter. Zo is een product van keramiek, bijvoorbeeld uw 3 cm dikke terrastegel, uitstekend bestand tegen zware weersomstandigheden.

3cm Keramische tegels voor buiten leggen

Gaat u 3cm keramische tegels voor buiten zelf leggen? Keramische tegels met een dikte van 3 cm zijn gemakkelijker te leggen dan bijvoorbeeld 2 cm dikke keramische tegels. Dit komt omdat de 3 cm dikke variant een klein beetje zwaarder is en daardoor iets stabieler in het zandbed ligt. Lees onze uitgebreide klustips voor het aanleggen van keramische terrastegels goed door. Zo voorkomt u eventuele problemen tijdens het leggen. Wij raden het aan om uw keramische terrastegels voor buiten te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit keramische tegels van Triagres bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.