Logo Gadero
inspiratieservice

MBI Triagres Travertino Bari Grigio 80x80x3 cm Keramische tegel

Productnummer
MB100018
Prachtige keramische tegels die een leven lang mee gaan
Minimaal onderhoud nodig!
mbi_triagres_travertino_bari_grigio_80x80x3_cm_keramische_tegel
Per m2

84,94

incl. BTW

Verkocht per 27 stuks á € 1.470,15

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 27 stuks á € 1.470,15

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer duurzame tuintegels

  • Ideaal voor terras en looppad

  • Geeft karakter aan uw tuin

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
44 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
1.56
Te bezichtigen in
Breukelen

MBI Triagres Travertino Bari Grigio 80x80x3 cm Keramische tegel

De nieuwe serie Travertino brengt twee zachte kleurtonen die passen bij een zonnige, mediterrane look. Travertino zorgt voor een gevoel van warmte en levendigheid in uw tuin. De naturlijke 'aders' en kleurverlopen versterken deze fijne gevoelens. Hierdoor voelt u zich altijd thuis in uw tuin als u MBI Triagres Travertino Bari Grigio 80x80x3 cm Keramische tegels heeft. De lichtgekleurde keramische tegels zijn ideaal te gebruiken voor uw oprit of tuin. Keramische tegels voor buiten zijn het neusje van de zalm op het gebied van bestrating. Keramiek is namelijk niet poreus waardoor vuil en vocht eigenlijk niet in de tegel trekt. U heeft dus bijna geen onderhoud aan uw terras als u gebruik maakt van Triagres keramiek. Als u echt ernstige vlekken (vet e.d.) op uw tegels maakt, raden wij wel aan om dit direct schoon te maken.

De keramische tegels voor buiten worden uit Italië geïmporteerd door topfabrikant MBI op basis van een selectie van experts op drie criteria: Design, Kwaliteit en Duurzaamheid. U haalt dus gegarandeerd echte topkwaliteit voor uw tuin met de MBI Triagres Travertino Bari Grigio 80x80x3 cm Keramische tegel.

Terras met keramische tegels leggen

Het leggen van keramische tegels gaat anders in zijn werk dan het verwerken van beton tegels. Enkel een zandbed is namelijk niet voldoende om de stevigheid te bieden die de tegels nodig hebben. Wij raden u aan om eerst een puinlaag van circa 20 cm aan te leggen. Hierop legt u een laag stabilisatiezand van circa 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. U vindt deze producten in onze categorie zand of bij de gerelateerde producten. Vergeet niet om uw bestelling compleet te maken met opsluitbanden, drainage en voegmiddel. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar ons uitgebreide stappenplan Keramische terrastegels leggen. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u helpen tijdens het klussen.

Voeg uw keramische tegels met Gator Tile Sand

Om het maximale uit uw keramische bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in verschillende kleuren namelijk: Zwart, Beige en Ivoor

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu Triagres Keramische tegels bij Gadero en ga al binnen 7 werkdagen aan de slag in uw tuin! Gadero bezorgt in heel Nederland, Belgie en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Toch liever betontegels?

Gaat u, ondanks de vele voordelen van keramiek toch liever voor betontegels? Kijk dan eens naar de GeoProArte serie. Dit zijn betontegels met kwaliteiten die ontzettend dicht in de buurt komen van keramiek.

Vergelijkbare producten