Voor uw tuinmuur, tuinhuis, aanbouw of tuinschuur wilt u wellicht (het onderste gedeelte van) uw bouwwerk metselen met nieuwe of antieke stenen. Of wilt u een tuinmuur maken van gebruikte metselstenen? Hiervoor hebben wij een assortiment nieuwe en gebruikte metselstenen te koop in o.a. wit, antraciet grijs en rood (wisselend aanbod). Het aanbod van funderingsstenen en gebruikte metselstenen in creme wit, rood en antraciet grijs vindt u op deze pagina. Bekijk ons assortiment stenen muurelementen. Dit zijn nieuwe stapelblokken waarmee u een verhoogde border kunt metselen. Wij bezorgen oude metselstenen bovenal in heel Nederland en België.

Onze gebruikte metselstenen zijn gebakken en voorzien van cementresten, hetgeen zorgt voor die mooie, oude look and feel. 

Heeft u zelf een partij oude metselstenen te koop? Wij kopen ook grote partijen rode en grijze stenen op. Neem dan contact met ons op. Zo helpt u tweedehands een nieuwe kans te geven in een tuinmuur of fundering van een schuur of tuinhuis bijvoorbeeld.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!