Terrastegel Excluton Noviton Mount Everest 60 x 60 x 4 cm

Productnummer: EX2000629   |   10 jaar garantie op deze tegels!

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Excluton Noviton Mount Everest 60 x 60 x 4 cm

  • Kleurbehoudend dankzij UV coating
  • Dankzij gewicht ook geschikt voor dakterras
  • Extra voetcomfort
  • Met facet en geïntegreerde afstandhouders

Terrastegel Excluton Noviton Mount Everest 60 x 60 x 4 cm

Zoekt u nieuwe tegels voor buiten? De Noviton Mount Everest 60x60x4 cm van Excluton heeft een bijzondere kleursamenstelling. Deze tegels voor buiten zijn voorzien van een speciale UV coating. De Noviton Mount Everest is dankzij de coating kleurondersteunend. Dit zorgt er voor dat de kleur van uw nieuwe terras jaren hetzelfde blijft. Deze terrastegels zijn ook geschikt voor uw dakterras of daktuin.

Excluton heeft goed nagedacht over het voetcomfort van deze 60x60 terrastegels. De tegels zijn extra stroef gemaakt, zodat de kans op gladde tegels zo klein mogelijk is. U heeft tegels die niet warm worden in de zomer als u kiest voor deze terrastegels. U kunt dus prima op blote voeten genieten van uw nieuwe terras in de zomer!

Hoe leg ik een terras aan?

Wacht niet langer en ga aan de slag met het aanleggen van uw terras en dakterras. We hebben handige klustips voor u samengesteld, zodat u direct aan de slag kunt gaan. Vindt u klusvideo’s handiger? Ook die staan voor u klaar via Gadero TV.

Terrastegels kopen

Koop nu uw tegels  voor buiten bij uw Excluton dealer Gadero. Vergeet niet om uw toebehoren zoals Fundyking voor de fundering, voegmiddel Plus en watergoten te bestellen. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Excluton Noviton.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Excluton Noviton Mount Everest Terrastegel Excluton Noviton Mount Everest 60 x 60 x 4 cm   |   10 jaar garantie op deze tegels! Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW