Prieel Granada Karibu 377 x 377 x 303 cm Geïmpregneerd hout

Productnummer: KA12049 Geïmpregneerd onder keteldruk   |   9 x 9 houten palen   |   Uit te breiden met diverse opties 1

€ 1.159,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 24,65 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Afdekkap
Samenstelling Sluiten
  • € 1.159,95 Standaardproduct Prieel Granada Karibu 377 x 377 x 303 cm Geïmpregneerd hout
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Granada Karibu 377 x 377 x 303 cm Geïmpregneerd hout

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Eenvoudig uit te breiden met diverse opties
  • Onder hoge druk geimpregneerd (KDI)

Prieel Granada Karibu 377 x 377 x 303 cm Geïmpregneerd hout

Prieel Granada is een houten paviljoen uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Deze fraaie 4 hoekige houten overkapping 4x4 meter heeft een hoogte van 303 cm, een breedte van 377 cm en een diepte van 377 cm. Het paviljoen / pavillon is opgebouwd uit 4 palen van 9 x 9 cm van massief hout inclusief dwarsverbindingen, dat onder keteldruk geïmpregneerd is (KDI). Deze vorm van impregneren is uiterst duurzaam en biedt een effectieve bescherming. Door deze preventieve bescherming tegen insecten, houtzwam en rot, evenals tegen blauwvorming en schimmel en houdt het lang zijn stabiliteit.

Door de vierkante vorm is dit prieel erg handig in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een loungset of een buitenkeuken. Geniet deze zomer van de verkoelende schaduw die uw prieel u te bieden heeft.

Constructie

Houten paviljoen Granada stevig verankeren? Voor de verankering van Prieel Granada van Karibu raden wij aan om gebruik te maken van bijbehorende H-Paalankers (6 stuks). Deze 9 x 9 x 60 cm H-Paalankers van thermisch verzinkt staal zijn perfect voor de verankering van de 4 stuks 9 x 9 cm dikte houten staanders van dit type prieel van Karibu.

Prieel Granada Karibu - Geïmpregneerd

De Karibu H-Paalankers dienen te worden geplaatst en ingesloten middels beton. Voor deze prieel van Karibu dient u 4 stuks H-paalankers mee te bestellen, kortom 1 stuks per staander. Kijk hiervoor onder de bijbehorende producten rechts op deze pagina wanneer u deze paalankers wenst mee te bestellen (sterk aanbevolen).

Hout geschaafd Ja
Type/Model Granada
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Afmetingen 377 x 377 cm
Funderingsmaat 314 x 314 cm
Nokhoogte 303 cm
Doorloophoogte  199 cm 
Type Dak Schilddak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 20°
Dakoppervlak (m²) 15,93 m²
Inhoud (m³) 24,6 m³

Dak(bedekking)

Prieel Granada heeft een doorloophoogte van 199 cm en een dakoverstek van 26 cm. De dakhelling van de 4 platen bedraagt 20 graden. Prieel Granada van Karibu wordt standaard geleverd met houten dakplaten van 16 mm met bitumen dakbedekking als eerste deklaag. Granda is uit te breiden met dakshingles (meerprijs). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van verschillende soorten dakshingles (sterk aanbevolen). Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles Zwart Recht of Dakshingles Beverstaart in de kleur donkergroen.

Kijk ook bij de extra opties voor een afdekkap inclusief messing bol. De zwarte afdekkap geeft prieel Granada een mooi aangezicht. 

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit moderne royale vierkante prieel wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 357 x 357 cm? Kies dan voor prieel Cordoba Karibu. Zie alternatieve producten voor meer diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x4 meter Prieel Granada nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Goed zelf in elkaar te zetten prieel. Hout is allemaal op maat gezaagd. Wat mij ten eerste tegenviel is dat de dakplaten van spaanplaat zijn gemaakt. Deze zijn erg gevoelig voor vocht. Dit kan beter van een vochtbestendig materiaal worden gemaakt. Het dakbedekking dat er bij zit is ook van het allergoedkoopste soort, het scheurt snel, als papier. Ik had er extra shingles bij besteld. Dit kostte meer dan 300 euro. Als je even verder kijkt in de Gadero webshop, kan je 18m2 shingles bijbestellen voor minder dan de helft! Dit lijkt wel een beetje op oplichting. De klantenservice doet hier helaas verder niets mee.
eenvoudig te monteren
vlekkerig hout, vochtgevoelige dakplaten, lage kwaliteit dakbedekking, veel te dure shingles

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
9 x 9 cm massief houten palen Prieel Granada Karibu met rechte zwarte shingles (extra opties) Prieel Granada Karibu 377 x 377 x 303 cm Geïmpregneerd hout Geïmpregneerd onder keteldruk   |   9 x 9 houten palen   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.159,95 Per stuk incl. BTW