Logo Gadero
service

Saunakachel Karibu 9kW met PREMIUM bediening

Productnummer
KA923
Met luxe externe bediening
Geschikt voor alle Karibu saunahuisjes
category_karibu_saunakachel_9_kw_besturingssysteem_premium_met_18_kg_saunastenen_450016_31
62953_01

1.049,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
5,8 cm
Breedte
25 cm
Hoogte
22 cm
Materiaalsoort
RVS
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemakkelijk aan de wand te bevestigen

  • Inclusief 18kg saunastenen

  • Met Premium extern bedieningspaneel

  • Gemaakt van thermisch staal

  • Niet geschikt voor kleine sauna's

  • Werkt op krachtstroom 400V

Specificaties

Materiaalsoort
RVS
Materiaal
Staal
Product type
Sauna Accessoires
Offerte knop
Ja
Kleur
RVS kleur
Breedte
25 cm
Diepte
5,8 cm
Hoogte
22 cm
Afmetingen
5.8 x 25 x 22 cm

Saunakachel Karibu 9kW met PREMIUM bediening

Wilt u een Finse sauna met grootste gebruiksgemak? Dan is deze Karibu 9kW elektrische saunakachel met Premium externe bediening, een uitstekende keuze! U kunt de Karibu 9kW elektrische saunakachel plaatsen in elk Karibu saunahuis. Met de externe Premium bediening is de sauna door elke bezoeker gemakkelijk in te regelen. Heeft een Finse sauna van een ander merk dan Karibu? Dan adviseren we de kachel aan voor saunahuizen met een grotere inhoud dan 7m3.

Premium bediening

Met de Premium bediening van Karibu is het inregelen van de sauna een peulenschil. Dit bedieningspaneel heeft een strak modern design met een helder LCD display. U kunt de bediening ophangen in de koele ruimte van de sauna. De Karibu Premium kachelbediening is voorzien van een tijdschakelaar, temperatuurregeling en een lichtschakelaar. U kunt het apparaat bedraad aansluiten aan de Karibu saunakachel en de saunaverlichting. Met een instelbaar termperatuuregeling van 30 tot 115 graden heeft deze bediening een zeer groot bereik.

Wat zit bij de saunakachel?

Omdat de buitenmantel van de Karibu saunakachel is gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal, hoeft u geen vuurvaste plaat meer in te bouwen. Wel is er een 400 volt krachtstroom aansluiting nodig. We leveren standaard 18kg aan groenstenen met uw bestelling mee. Er wordt een drie meter lange aansluitkabel meegeleverd om het bedieningspaneel met de kachel te verbinden.

Aansluiten Saunakachel Karibu

Om deze Karibu 9kW Saunachel met externe bediening Premium in gebruik te kunnen nemen, heeft u ook de juiste stroomkabels nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Voor het aansluiten van deze Saunakachel met externe bediening heeft u een Siliconenkabelset voor 9kW Saunakachels Karibu met externe bediening nodig. Deze stroomkabelset bestaat uit twee kabels en vindt u bij de bijbehorende producten rechts op de pagina.

Let op! De montage en de elektrische aansluiting van de sauna-inrichting en ander elektrisch materieel mogen enkel door een erkende elektrovakmensen worden uitgevoerd.