Logo Gadero
inspiratieservice

Schaduwdoek 4-kant 420 x 420 cm zilvergrijs

Open geweven doek 320 g/m2
Water-, wind en lichtdoorlatend
Bevestigingsset los bij te bestellen
schaduwdoek_vierkant_zilvergrijs
model_de8981_grijs_schaduwdoek_waterdicht_2
Per stuk,vanaf

191,95

incl. BTW

4 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
420 cm
Breedte
420 cm
4 stuks
191,95
7 stuks
261,95
3 stuks
191,95
7 stuks
261,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Materiaal
Polyethyleen

Schaduwdoek 4-kant 420 x 420 cm zilvergrijs

Plaat deze trendy schaduwdoek vierkant met de afmeting 420 x 420 cm in de kleur zilvergrijs en creeer een heerlijke schaduwplek in tuin en verkoeling voor uw terras. Het open geweven schaduwnet van vezelversterkt polyethyleen is water-, wind en lichtdoorlatend. Dit 4.2 x 4.2 meter schaduwdoek 4-kant grijs wordt gelverd inclusief 3 jaar garantie.

Deze vierkanten schaduwdoek van het merk Fesca plaats u eenvoudig tussen vier palen met het los bij te bestellen (aanbevolen) bevestigingsset voor Fesca schaduwdoek 4-kant. Complete set voor uw schaduwdoek bestellen? Bestel naast de bijbehorende bevestigingsset ook 4 houten palen zodat u dit fraaie schaduwdoek vierkant grijs meteen kunt monteren over uw terras. Voor een stevige constructie adviseren wij minimaal 8 x 8 cm dikte palen te kiezen die een meter de grond in gaan. Gebruik snelcement om de palen extra stevig te verankeren. Zet de palen altijd iets naar buiten toe, onder een hoek van +/- 10 graden.

Gebruik spanners in combinatie met kettingen en haken om uw schaduwdoek strak te spannen tussen de palen of aan uw gevel. Houd hierbij rekening met een tussenruimte van +/- 30 - 40 cm bij elke bevestigingshoek van het schaduwdoek. Op deze manier zorgt u ervoor dat dat u de vierkanten schaduwdoek strak spant. Dit waterdoorlatende schaduwdoek kan recht worden gemonteerd tussen de palen, omdat hier geen water op zal blijven liggen.

Dit schaduwdoek (deels) bevestigen aan uw gevel? Bestel hier ook los keilhulsen met schroefoog, geschikt voor het bevestigen van dit grijze driehoek zonnezeil in steen en beton.

Bijbehorend bij dit product