Logo Gadero
service

Schaduwdoek 4-kant 550 x 550 cm zilvergrijs

Open geweven doek 320 g/m2
Water-, wind en lichtdoorlatend
Bevestigingsset los bij te bestellen
schaduwdoek_vierkant_zilvergrijs
model_de8981_grijs_schaduwdoek_waterdicht_2
Per stuk,vanaf

261,95

incl. BTW

8 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
550 cm
Breedte
550 cm
9 stuks
191,95
8 stuks
261,95
8 stuks
191,95
19 stuks
261,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Materiaal
Polyethyleen

Schaduwdoek 4-kant 550 x 550 cm zilvergrijs

Op zoek naar een groot schaduwdoek voor het creeeren van een heerlijke schaduwplek in uw tuin of over uw terras? Plaats deze trendy grijze schaduwdoek vierkant met de afmeting 550 x 550 cm creeer een heerlijke schaduwplek die voor verkoeling zorgt. Het open geweven schaduwnet van vezelversterkt polyethyleen is water-, wind en lichtdoorlatend. Dit 5.5 x 5.5 meter schaduwdoek 4-kant zilvergrijs wordt standaard geleverd inclusief 3 jaar garantie.

Deze vierkanten schaduwdoek van het merk Fesca plaats u eenvoudig tussen bijvoorbeeld vier palen van hardhout of naaldhout met het los bij te bestellen (aanbevolen) bevestigingsset voor Fesca schaduwdoek 4-kant. Complete set voor uw schaduwdoek bestellen? Bestel naast de bijbehorende bevestigingsset ook 4 palen waar u dit fraaie zonnezeil tussen hangt. Gebruik minimaal 8 x 8 cm voor een stevige constuctie en plaats de palen minimaal een meter de grond in. Voor een stevige verankering van de palen maakt u gebruik van snelcement . Zet de palen altijd iets naar buiten toe, onder een hoek van +/- 10 graden. Zo spant u eenvoudig dit 550 x 550 schaduwdoek, en voorkomt u dat de palen naar verloop van tijd naar binnen zullen trekken.

Gebruik spanners in combinatie met kettingen en haken om uw schaduwdoek strak te spannen tussen de palen of aan uw gevel. Houd hierbij rekening met een tussenruimte van +/- 30 - 40 cm bij elke bevestigingshoek van het schaduwdoek. Op deze manier zorgt u ervoor dat dat u de vierkanten schaduwdoek strak spant. Dit waterdoorlatende schaduwdoek kan recht worden gemonteerd tussen de palen, omdat hier geen water op zal blijven liggen.

Dit schaduwdoek (deels) bevestigen aan uw gevel? Bestel hier ook los keilhulsen met schroefoog, geschikt voor het bevestigen van dit grijze driehoek zonnezeil in steen en beton.

Bijbehorend bij dit product

Vergelijkbare producten