Logo Gadero
service

Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

Productnummer
WS00026
Altijd de juiste voegbreedte
Geschikt voor WS Voegmortel
voegkruisjes5mm
voegkruisjes5mm2
5_millimeter_voegbreedte
voegkruis5mm5_1
Per zak

23,25

incl. BTW

28 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Altijd de juiste voegbreedte

  • 100 kruisjes per zak!

Specificaties

Kleur
Zwart
Dikte
5 cm
Behandeling
Onbehandeld

Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

Bij het leggen van tegels is het van belang dat de voegen op alle plekken de juiste breedte hebben voor een strak terras. Dit doet u eenvoudig met de voegkruisjes van WS Tuinproducten! Voegkruisjes, ook wel tegelkruisjes genoemd, legt u tussen de voegen om op deze manier de juiste afstand te bewaren. Dit kunt u doen op de kruispunten van de tegels of door ze rechtop te zetten.

Hoeveel voegkruisjes heb ik nodig?

U bepaald de hoeveelheid voegkruisjes aan de hand van de totaal vierkante meter van uw bestrating en de grootte van de tegels die u legt. Wij raden u aan om 2 kruisjes per tegel te gebruiken. Bij kleinere tegels gebruikt u dus meer voegkruis per m2 dan bij grotere tegels. Voorbeeld: u heeft 25 m2 betegeld met tegels van het formaat 60x60cm. Hiervoor gebruikt u 12 voegkruisjes per m2, wat neerkomt op 300 voegkruisjes voor de gehele 25 m2.

Uw hulp bij het voegen!

De voegkruisjes van WS Tuinproducten zijn ook verkrijgbaar in de breedte 3 mm. Bij het aanleggen van een strak terras, looppad of oprit zijn deze voegkruisjes onmisbaar! Heeft u uw nieuwe tegels nog niet gevonden? Bekijk dan ook eens onze betontegels, keramische tegels en vergeet uiteraard uw voegmortel niet. Ook voor alles om uw bestrating te onderhouden vindt u bij WS Tuinproducten, zoals een kleurverdiepende beschermlaag, kalkuitbloei verwijderaar en groene aanslagreiniger.

Bestel de WS Voegkruisjes 5 mm nu en Gadero levert binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.