Logo Gadero
inspiratieservice

Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

Productnummer
WS00026
Altijd de juiste voegbreedte
Geschikt voor WS Voegmortel
voegkruisjes5mm
voegkruisjes5mm2
5_millimeter_voegbreedte
voegkruis5mm5_1
Per zak

23,25

incl. BTW

22 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Altijd de juiste voegbreedte

  • 100 kruisjes per zak!

Specificaties

Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Dikte
5 cm

Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

Bij het leggen van tegels is het van belang dat de voegen op alle plekken de juiste breedte hebben voor een strak terras. Dit doet u eenvoudig met de voegkruisjes van WS Tuinproducten! Voegkruisjes, ook wel tegelkruisjes genoemd, legt u tussen de voegen om op deze manier de juiste afstand te bewaren. Dit kunt u doen op de kruispunten van de tegels of door ze rechtop te zetten.

Hoeveel voegkruisjes heb ik nodig?

U bepaald de hoeveelheid voegkruisjes aan de hand van de totaal vierkante meter van uw bestrating en de grootte van de tegels die u legt. Wij raden u aan om 2 kruisjes per tegel te gebruiken. Bij kleinere tegels gebruikt u dus meer voegkruis per m2 dan bij grotere tegels. Voorbeeld: u heeft 25 m2 betegeld met tegels van het formaat 60x60cm. Hiervoor gebruikt u 12 voegkruisjes per m2, wat neerkomt op 300 voegkruisjes voor de gehele 25 m2.

Uw hulp bij het voegen!

De voegkruisjes van WS Tuinproducten zijn ook verkrijgbaar in de breedte 3 mm. Bij het aanleggen van een strak terras, looppad of oprit zijn deze voegkruisjes onmisbaar! Heeft u uw nieuwe tegels nog niet gevonden? Bekijk dan ook eens onze betontegels, keramische tegels en vergeet uiteraard uw voegmortel niet. Ook voor alles om uw bestrating te onderhouden vindt u bij WS Tuinproducten, zoals een kleurverdiepende beschermlaag, kalkuitbloei verwijderaar en groene aanslagreiniger.

Bestel de WS Voegkruisjes 5 mm nu en Gadero levert binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.