Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

Productnummer: WS00026   |   Altijd de juiste voegbreedte   |   Geschikt voor WS Voegmortel

€ 23,25 Per zak (100 stuks) incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

  • Altijd de juiste voegbreedte
  • 100 kruisjes per zak!

Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm

Bij het leggen van tegels is het van belang dat de voegen op alle plekken de juiste breedte hebben voor een strak terras. Dit doet u eenvoudig met de voegkruisjes van WS Tuinproducten! Voegkruisjes, ook wel tegelkruisjes genoemd, legt u tussen de voegen om op deze manier de juiste afstand te bewaren. Dit kunt u doen op de kruispunten van de tegels of door ze rechtop te zetten. 

Hoeveel voegkruisjes heb ik nodig?

U bepaald de hoeveelheid voegkruisjes aan de hand van de totaal vierkante meter van uw bestrating en de grootte van de tegels die u legt. Wij raden u aan om 2 kruisjes per tegel te gebruiken. Bij kleinere tegels gebruikt u dus meer voegkruis per m2 dan bij grotere tegels. Voorbeeld: u heeft 25 m2 betegeld met tegels van het formaat 60x60cm. Hiervoor gebruikt u 12 voegkruisjes per m2, wat neerkomt op 300 voegkruisjes voor de gehele 25 m2.  

Uw hulp bij het voegen!

De voegkruisjes van WS Tuinproducten zijn ook verkrijgbaar in de breedte 3 mm. Bij het aanleggen van een strak terras, looppad of oprit zijn deze voegkruisjes onmisbaar! Heeft u uw nieuwe tegels nog niet gevonden? Bekijk dan ook eens onze betontegelskeramische tegels en vergeet uiteraard uw voegmortel niet. Ook voor alles om uw bestrating te onderhouden vindt u bij WS Tuinproducten, zoals een kleurverdiepende beschermlaag, kalkuitbloei verwijderaar en groene aanslagreiniger. 

Bestel de WS Voegkruisjes 5 mm nu en Gadero levert binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WS Voegkruisjes 5mm Tegelkruisjes WS Voegkruisjes 5mm   |   Altijd de juiste voegbreedte   |   Geschikt voor WS Voegmortel Op voorraad
€ 23,25 Per zak (100 stuks) incl. BTW