Keramische Tegel Geoceramica Concreet Silver 60x60x4 cm - Populair

Productnummer: MB10021   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 69,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Tegel Geoceramica Concreet Silver 60x60x4 cm - Populair

  • Vorst en hittebestendig
  • Verkleurt niet
  • Mos- en schimmelwerend
  • Stroef

Keramische Tegel Geoceramica Concreet Silver 60x60x4 cm - Populair

Nu te koop bij Gadero GeoCeramica Concreet Silver Keramische tuintegels. Deze prachtige Zilvergrijze keramische tegel GeoCeramica Concreet Silver 60 x 60 x 4 kenmerkt zich door zijn zeer luxueuze uitstraling en elegante design. 

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is behalve mooi ook zeer praktisch. Keramische tegels kennen weinig onderhoud en zijn krasvast en slijtvast. Het nadeel van massieve 2cm dikke keramische tegels is dat het leggen kostbaar en tijdrovend is, maar dankzij GeoCeramica van MBI is dit niet langer het geval. Deze keramische tuintegels zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton kent deze terrastegel de eenvoud qua leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. Wanneer u de tegels zwaar wilt belasten raden wij aan om voor 3cm dik massief keramiek te kiezen. 

Keramische tegels Kopen

Koop nu deze fraaie GeoCeramica Concreet Silver tegels 60x60x4 van MBI online bij uw sierbestratings-expert Gadero. Wij leveren in heel Nederland van Leeuwarden tot Maastricht en ook in het noorden van België. Zie onderstaand filmpje voor meer informatie over het leggen van GeoCeramica van MBI.

Bestel uw sierbestrating bij Gadero en geniet nog jarenlang van een prachtig terras! Bekijk ook eens onze steenschotten als alternatief. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

heeft deze tegel dezelfde grijs kleur als de concreet flower? Wil hem als rond eromheen gebruiken

Ze zijn prima te combineren. Dit wordt erg veel gedaan met deze twee tegels. De grijstinten zijn echter niet hetzelfde.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica Concreet Silver 60x60x4 Keramische Tegel Geoceramica Concreet Silver 60x60x4 cm - Populair   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 69,94 Per m2 incl. BTW