Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Dusk Black

Productnummer: MB030892   |   Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Dusk Black

  • Met factor 30 Deklaag
  • Is en blijft door en door zwart
  • Groot formaat voor optische groter terras
  • Zeer hoog footcomfort door toplaag
  • Te bestellen per 6 tegels

Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Dusk Black

Deze GeoColor 3.0 Tops terrastegels hebben een afmeting van 60 x 60 x 4 cm en zijn uitgevoerd in de kleur Dusk Black. Deze betontegel in de kleur Dusk Black is de populairste tegel uit de GeoColor serie. Dit komt omdat deze zwarte tuintegel als één van de weinigen in zijn soort intens zwart is en blijft. De intense zwarte kleur is en blijft sterk aanwezig, omdat de tegels zijn voorzien van een Protection Plus Factor 30 beschermlaag. Hieronder leest u meer over deze beschermlaag. De prijs van deze terrastegel is per laag van 0,72 m2 ofwel 2 tegels. U bestelt deze tegels per 3 lagen. 

Protection Plus Factor 30 Beschermlaag

Deze Protection Plus is een zeer innovatieve beschermlaag die is ontwikkeld door de steenmeesters van MBI. Deze beschermlaag is een innovatief middel tegen verontreiniging en vervuiling. Deze GeoColor terras tegel is voorzien van de hoogste categorie beschermlaag, namelijk de Factor 30 bescherming. Deze Factor 30 beschermlaag is een dubbele transparante laag die 24 uur na het produceren van de tegels wordt aangebracht over de toplaag. Deze beschermlaag wordt zo snel mogelijk aangebracht zodat de tegel direct verdicht wordt en zijn intense kleur voor altijd blijft behouden. Ook zorgt deze beschermlaag voor een prachtige chique glans en een vlakke toplaag. Deze vlakke toplaag maakt dat de tegel een hoog voetcomfort heeft. Hij is dus erg geschikt voor het lopen op blote voeten en voor kinderen die op de tegels willen spelen. Dankzij de factor 30 berschermlaag trekt er geen vuil, vocht en vorst in de terras tegels en is deze erg onderhoudvriendelijk. 

Lees hier tips voor terras aanleggen.

Terrastegels kopen doet u voordelig en snel bij Sierbestrating specialist Gadero.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Factor 30 Deklaag GeoColor Terrastegels 60 x 60 x 4 cm Dusk Black Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Dusk Black   |   Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!