Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

MBI de Steenmeesters GeoColor 3.0 tegels

Zoekt u veelzijdige tegels die uw tuin een robuuste uitstraling geven? De GeoColor 3.0 van A-merk MBI is stoer, krachtig en natuurlijk. De GeoColor 3.0 serie is een zeer gevarieerde collectie betontegels waardoor er voor iedere smaak wel een betontegel te vinden is. Afgezien van het feit dat deze terrastegels een robuuste uitstraling hebben, zijn ze zacht voor grote en kleine voeten. Dit komt door de geborstelde nabewerking. Dit geeft de betontegels een ruw oppervlak wat prettig aanvoelt. GeoColor tegels staan er om bekend dat de kleur heel lang goed blijft ten op zichte van bijvoorbeeld een goedkope betontegel of zelfs een geïmpregneerde betontegel. Dit is te danken aan de speciale factor 30 beschermlaag waarmee de tuintegels voorzien zijn. Door deze speciale beschermlaag zijn uw terrastegels voor buiten zeer onderhoudsvriendelijk en gaan ze voor betontegels relatief lang mee. 

Even verder kijken?

Wilt u even verder kijken? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment sierbestrating. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de vlakke tegenhanger van de GeoColor, namelijk de GeoStretto Tops. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestrating naar een nieuw niveau te tillen met GeoProArte tegels of GeoCeramica tegels. De twee laatstgenoemden zijn de echte crème de la crème van de tuintegels.

Wij raden het aan om uw Gecoate betontegels voor buiten te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegmiddel wat u op de markt kunt vinden. Hiermee brengt u uw sierbestrating naar een nog hoger niveau.

Protection Plus Factor 30 & Footcomfort

De Protection Plus Factor van MBI de Steenmeesters beschermt de GeoColor 3.0 tegels tegen vervuiling waardoor uw nieuwe terras langer als nieuw blijft. Deze beschermlaag is dubbel aangebracht waardoor de kleur van uw gekozen terrastegels nog beter tot zijn recht komt. En wist u dat terrastegels met de Protection Plus Factor 30 makkelijk te reinigen zijn? Door de speciale nabewerking zijn ook deze MBI de Steenmeester terrastegels extra zacht aan blote voeten. Dit zorgt er onder andere voor dat de Geocolor 3.0 tegels op een hete zomerdag niet heet aanvoelen zoals natuursteen dat wel doet. Kinderen kunnen dus ook op een hete zomerdag op blote voeten spelen op uw terras.

Naast de verschillende kleuren betontegels, is de stoere GeoColor 3.0 van MBI de Steenmeesters ook verkrijgbaar in verschillende groottes. In ons assortiment bieden wij onder andere de volgende maten aan: 

  • GeoColor 50 x 50 cm;
  • GeoColor 60 x 30 cm;
  • GeoColor 60 x 60 cm;
  • GeoColor 80 x 40 cm;
  • GeoColor 80 x 80 cm;
  • GeoColor wildverband.

De GeoColor 3.0 terrastegels zijn verkrijgbaar in 4 cm en 6 cm dikte. 

Hoe GeoColor 3.0 leggen?

GeoColor 3.0 tuintegels legt u gewoon in een normaal zandbed. De geïntegreerde afstandhouders en de kleine facetrand zijn handige hulpmiddelen waardoor het leggemak voor u alleen maar groter wordt. Wel raden wij aan om op voorhand eerst ons handige stappenplan voor het leggen van betontegels door te lezen. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online GeoColor 3.0 of GeoColor 3.0 Tops tuintegels van beton bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en meer gewoon bij de klant thuis.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode