Terrastegel GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Arena

Productnummer: MB17022   |   Onderhoudsarme tegels   |   Luxe uitstraling

€ 54,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Arena

  • Kleurvaster dan beton
  • Krasvaster dan natuursteen
  • 5 voudige beschermlaag
  • Slijtvaster dan keramiek

Terrastegel GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Arena

U kent de nieuwe lijn van MBI al? Dat zijn deze GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Arena tegels. Dit zijn terrastegels met de looks van keramische buitentegels van hoogwaardig beton. Dankzij de 5 laagse behandeling van coaten tot UV bescherming en van lichte wasbehandeling en slijtvastheid koopt u echt kwaliteit. De prijs ligt onder keramische tegels en boven gewone betontegels.

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoProArte terrastegels Anticum Arena Terrastegel GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Arena   |   Onderhoudsarme tegels   |   Luxe uitstraling Op voorraad
€ 54,93 Per m2 incl. BTW