Logo Gadero
service

Terrastegel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Taupe

Productnummer
MB13022
Luxe uitstraling
Onderhoudsarme tegels, dus weinig moeite voor een schone tuin
mosaic_taupe
geoproarte_60x60x4_cm_opbouw_8
Per m2

51,29

incl. BTW

Verkocht per 42 stuks á € 774,90

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 42 stuks á € 774,90

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Kleurvaster dan beton

  • Krasvaster dan natuursteen

  • 5 voudige beschermlaag

  • Duurzame tegels voor een onderhoudsarm terras

  • Bestellen per ±15 m2

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Taupe

Wilt u dat vakantiegevoel nou het hele jaar door opwekken met uw tuin? Kijk dan eens naar de GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm van A - merk MBI. Modern Deco GeoProArte tegels zijn zeer luxe terrastegels die speciaal zijn gemaakt voor de liefhebbers van sfeervolle mediterrane dorpjes. Het unieke design van deze warme betontegels ios gemaakt in een fraaie Taupe kleur die goed past in elke tuin. Wij raden het aan om naast de bijzondere GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Taupe diepte te creëren in uw tuin met bijpassende . Gekloofde stapelblokken geven uw tuin niet alleen meer diepte, u creëert ook nog eens een natuurlijke uistraling in uw tuin. Om de details in uw luxe tuin af te maken kunt u het beste kiezen voor een . Hiermee helpt u moeder natuur een handje en zorgt u ervoor dat uw terras echt bijzonder wordt. GeoProArte tegels zijn kwalitatief gezien met afstand de allerbeste betontegels die op de markt te vinden zijn. Dit komt door talloze speciale behandelingen waardoor dit eigenlijk het perfecte, betaalbare alternatief voor keramiek is. Mocht u vuil hebben op uw nieuwe Geo Pro Arte tegels, veegt u dit er gemakkelijk weer af dankzij de Factor 90 Beschermlaag!

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Met GeoProArte tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit is te danken aan de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van . Daarom kan steenhandel Gadero met zekerheid stellen dat GeoProArte tegels de beste tegels zijn qua prijs-kwaliteitverhouding. Steenhandel Gadero raadt GeoProArte ten zeerste aan!

GeoProArte tegels leggen

GeoProArte legt u net als gewone betontegels. Dat is één van de grootste voordelen van deze hoogwaardige terrastegels Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. U trilt ongeveer 17 cm af met een trilplaat en de bovenste laag zand van ±3cm harkt u voorzichtig aan. Vervolgens kunt u de GeoProArte tegels en de betonbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij aan. Dit is in een notendop hoe u GeoProArte terrastegels legt in uw tuin. Voor uitgebreide tips en tricks leest u onze diepgaande klustips over .

Weinig onderhoud aan uw terras

Dankzij de door MBI speciaal ontwikkelde Factor 90 beschermlaag die is aangebracht op het oppervlak van de GeoProArte tegels is uw terras nog beter bestand tegen vocht en vuil. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Bovendien is uw terras of looppad met de GeoProArte Light Flower bijzonder kleurecht. Bezem uw terras één keer per twee weken af en vermijd te allen tijde de hogedrukspuit. Dit is namelijk fataal voor de beschermlaag van de tegels.

Snel geleverd bij u thuis

Koop nu GeoProArte tegels van MBI bij steenhandel Gadero en ontvang uw tegels al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.