Logo Gadero
service

Terrastegel GeoProArte Anticum 80x40x4 cm Roman

Productnummer
MB19525
Rechthoek formaat voor een unieke tuin
Gemakkelijk luxe in uw tuin
anticum_roman_2
geoproarte_tegels_1
Per m2

54,44

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 209,40

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
80 cm
Breedte
40 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 12 stuks á € 209,40

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Allerbeste beton op de markt

  • Realistische prints

  • Betontegels met voordelen van keramiek

  • Fijne kleur geschikt voor elke tuin

  • Bestellen per 12 tegels (3,84 m2)

Specificaties

Gewicht
28 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet grijs
Lengte
80 cm
Breedte
40 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
3.12

Terrastegel GeoProArte Anticum 80x40x4 cm Roman

Zoekt u fraaie tegels voor uw terras met de voordelen van keramiek, maar wilt u relatief weinig geld uitgeven? Dan zijn de GeoProArte Anticum 80x40x4 cm Roman precies wat u zoekt. GeoProArte tegels zijn nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor de tegels dezelfde praktische en optische voordelen heeft als . Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte . Door het unieke 80x40 cm formaat van de terrastegels geeft u uw tuin zonder moeite een moderne, strakke sfeer. Wij raden het aan om deze fraaie rechthoekige GeoProArte Anticum Roman in de kleur Antraciet Grijs te combineren met . Op deze manier zorgt u voor eenheid in uw tuin, iets wat juist bij de Roman GeoProArte tegels zeer goed uitpakt.

GeoProArte 80x40 tegels

GeoProArte 80x40 tegels zijn rechthoekige tegels waarmee u uw terras variatie kunt geven. Zo kunt u met halve betontegels kiezen voor een strak patroon, maar ook juist voor een speels karakter. Wissel de 80x40 tegels af met 60x60, 80x80 of zelfs 100x100 tegels voor een fraai effect.

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van . U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.