Terrastegel GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman

Productnummer: MB19532   |   Allerbeste betontegels op de markt   |   Vergelijkbaar met keramiek

€ 69,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman

  • Ideaal voor uw terras of looppad
  • Betontegels met voordelen van keramiek
  • Grote tegels voor een optisch groter terras
  • Onderhoudsvriendelijke tegels dankzij nieuwste technieken
  • Tegels leggen met minstens twee personen

Terrastegel GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman

Zoekt u fraaie, grote tegels voor uw terras met de voordelen van keramiek, maar wilt u relatief weinig geld uitgeven? Dan zijn de GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman precies wat u zoekt. GeoProArte tegels zijn nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor GeoProArte dezelfde praktische en optische voordelen heeft als keramische tegels. Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte keramische tegels. Door het speciaal ontwikkelde beton hebben de GeoProArte Anticum tegels een zeer realistische erg fijne kleur. Op deze manier creëert u in een handomdraai een moderne sfeer in uw tuin. Wij raden het aan om deze fraaie GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman te combineren met Neutraal voegmiddel. Op deze manier zorgt u voor eenheid in uw tuin, iets wat juist bij de Anticum tegels zeer goed uitpakt.

Wat zijn GeoProArte tegels? 

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Optisch groter terras! Terrastegel GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman Terrastegel GeoProArte Anticum 100x100x6 cm Roman   |   Allerbeste betontegels op de markt   |   Vergelijkbaar met keramiek Op voorraad
€ 69,95 Per m2 incl. BTW