Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 40 x 4 cm

Productnummer: MB21266   |   Luxe uitstraling

€ 46,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 40 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Niet geschikt voor uw oprit

Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 40 x 4 cm

Wilt u ook direct van uw terras genieten zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen? Kies dan voor onze Geostretto Plus Tops Elba 80x40. Er is geen tijdrovende schoonmaak nodig als u Geostretto Plus Tops Elba 80 bij 40 terrastegels als sierbestrating in uw tuin heeft liggen. Door de beschermlaag op deze terrastegels 80x40 heeft u minder last van onkruid, mos en algen.

Hoe legt u betontegels?

Heeft u weinig ervaring met de aanleg van sierbestrating? Bestraten voor beginners geen probleem met deze betontegels voor buiten. Er is geen speciale fundering nodig. Er handig zijn de geïntegreerde afstandshouders, hierdoor zijn uw voegen perfect.

Duurzame tuintegels

Duurzaamheid is belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk om duurzame sierbestrating aan te bieden. De Geostretto Plus Tops Elba is zo’n tuintegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame terrastegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Betontegels kopen

Koop deze bijzondere tuintegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met de Geostretto Plus Tops Elba komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet alle toebehoren zoals zand, watergoten en opsluitbanden aan uw bestelling toe te voegen?

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuintegels Geostretto Plus Tops Elba 80x40 Tuintegel GeoStretto Plus Tops Elba 80 x 40 x 4 cm   |   Luxe uitstraling Op voorraad
€ 46,92 Per m2 incl. BTW