Logo Gadero
inspiratieservice

Tuintegel MBI GeoStretto Plus Tops Elba 60 x 30 x 4 cm

Productnummer
MB21273
Luxe uitstraling
mbi_geostretto_plus_tops_elba_terrastegels_1
geostretto_elba_terrastegels_60x60_1
Per m2

44,54

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 96,12

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 12 stuks á € 96,12

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Factor 30 beschermlaag

  • Gemakkelijk schoon te houden

  • Hoog voetcomfort

  • Voor binnen en buiten

  • Niet geschikt voor uw oprit

  • Alleen te bestellen per 12 tegels

Specificaties

Gewicht
16 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
5.56

Tuintegel MBI GeoStretto Plus Tops Elba 60 x 30 x 4 cm

Wilt u ook direct van uw terras genieten zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen? Kies dan voor onze MBI Geostretto Plus Tops Elba 60x30 terrastegels in 4 cm dikte. Er is geen tijdrovende schoonmaak nodig als u Geostretto Plus Tops Elba terrastegels als sierbestrating in uw tuin heeft liggen. Door de beschermlaag heeft u minder last van onkruid, mos en algen. Onderhoudsvriendelijke terrastegels dus.

Hoe legt u betontegels?

Heeft u weinig ervaring met de aanleg van sierbestrating? Bestraten voor beginners geen probleem met deze betontegels voor buiten. Er is geen speciale fundering nodig. Er handig zijn de geïntegreerde afstandshouders, hierdoor zijn uw voegen perfect.

Duurzame tuintegels

Duurzaamheid is belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk om duurzame sierbestrating aan te bieden. De Geostretto Plus Tops Elba is zo’n terrastegel. Doordat deze tuintegels maar 4 cm dik zijn, zijn er minder grondstoffen nodig om te maken. Doordat uw terras bestand is tegen alle weersomstandigheden in Nederland, kunt u jaren genieten van uw terras zonder dat vervanging nodig is. Daarnaast is het niet nodig om deze duurzame terrastegels voor buiten met chemische schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Betontegels kopen

Koop deze bijzondere tuintegels voor buiten bij uw MBI dealer Gadero. Met de Geostretto Plus Tops Elba komt uw tuinontwerp tot leven. Vergeet u niet alle toebehoren zoals zand, watergoten en opsluitbanden aan uw bestelling toe te voegen?

Vergelijkbare producten