Logo Gadero
service

Tuinkas Popular

Het populairste model tuinkas, de tuinkas Popular van Royal Well. Dit zeer toegankelijke model tuinkas doet zijn naam eer aan, of u nou een startende hobbykweker bent of een gevorderde tuinder. De tuinkas Popular wordt standaard geleverd in blank aluminium, en in 4 verschillende maatvoeringen is er altijd een kweekkas die bij u past. De tuinkas popular is zo populair vanwege zijn verschillende opties; zo kiest u optioneel voor een groene coating en heeft u keuze uit 3 verschillende soorten beglazing. Is de tuinkas popular niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij de drempelloze tuinkas Burford of houten tuinkas Royal Classic

Met de tuinkas Popular haalt u een basis tuinkas in de tuin. Standaard wordt het basisframe met tuindersglas geleverd, de fundering zit nog niet inbegrepen in de prijs. Optioneel kiest u voor een groene coating, veiligheidsglas of polycarbonaat, maar ook een regenpijpset en kweektafel of schap behoren tot de extra opties. 

Deze tuinkas biedt veel waar voor zijn geld. De Popular kas is leverbaar in 4 verschillende lengtes, 2 verschillende kleuren en 3 verschillende afdichtingen! U kunt de kas dus samenstellen naar eigen wens. Het glas of polycarbonaat wordt met behulp van glasklemmen vastgezet, en tuindersglas met behulp van glashaken ‘dakpansgewijs gestapeld’. Hierbij overlappen de ruiten ongeveer 1 cm.