Logo Gadero
service

Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium 306 x 371 cm Nokhoogte 237 cm

Productnummer
LDS400142
Inclusief zelfdragende fundering + grondankers
Groot dakraam met stormbeveiliging
Uit te breiden met opties
s105h_alu_a
tuinkas_premium_105_gadero_aluminium_sfeer_2
Aanbieding
Per stuk,vanaf
3.044,95

2.131,46

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
371 cm
Diepte
371 cm
Breedte
306 cm
Hoogte
237 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Uit eigen voorraad in ca. 5 werkdagen leverbaar

 • Brede en hoge condensgoot

 • Hoge en zeer toegankelijke schuifdeur

 • Gesloten en buisvormige nokbalk

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Product type
Tuinkas
Kleur
Aluminium kleur
Lengte
371 cm
Breedte
306 cm
Diepte
371 cm
Hoogte
237 cm
Jaren garantie
12 jaar

Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium 306 x 371 cm Nokhoogte 237 cm

Verbouwd u graag uw eigen groente, fruit en gewassen en zoekt u de perfecte tuinkas om dit het hele jaar voort te zetten? Bekijk dan eens onze Tuinkas Premium ACD 105. Deze hobbykas uit de collectie van het gerenomeerde merk ACD van hoogwaardige materiaal en sterke aluminium constructie heeft een afmeting van 306 cm breedte, 371 cm diepte en 237 cm nokhoogte. Daarnaast is het standaard voorzien van 4 mm helder professioneel veiligheidsglas, een brede en hoge condensgoot, gesloten en buisvormige nokbalk en inox bouten en moeren. Met deze hoge kwaliteit krijgt u maar liefst 12 jaar garantie op deze kas.

Tuinkas met schuine wanden

Tuinkas Premium 105 van het gerenomeerde merk ACD beschikt, in tegenstelling tot onze rechte Premium modellen kassen, over schuine wanden. Een serre met schuine wanden heeft een aantal voordelen ten opzicht van tuinkassen met rechte glaswanden. Een schuine-wand tuinkas biedt naast extra ruimte (door het schuin aflopen van het glas naar beneden) ook extra stevigheid. Door de unieke vorm en constructie van een schuine tuinkas staat deze veel steviger op de grond en vangt de serre ook veel minder wind.

Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium 11,35m2 - 4mm helder veiligheidsglas

Deze luxe Premium Blank Aluminium Tuinkas 105 heeft een oppervlakte van 11,35m2, een goothoogte van 172 cm en een nokhoogte van 237 cm. Hierdoor heeft u voldoende ruimte om te werken en uw groente, fruit en gewassen uit te stallen. Zelfs voor klimplanten is deze glazen kas zeer geschikt en door de hoge schuifdeur ook zeer toegankelijk. Omdat we in Nederland steeds vaker te maken krijgen met zwaardere windvlagen en stormen is de Tuinkas Premium ACD 105 extra beveiliging. Zo is de kas uitgerust met een stormbeveiliging op het dakraam, extra hoek- en nok verstevigingen en stevige windverbanden.

Specificaties Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium

 • Type tuinkas: Vrijstaand

 • Structuur Materiaal: Aluminium

 • Paneel Materiaal: 4mm helder veiligheidsglas

 • Kleur: Lichtgrijs (aluminium)

 • Oppervlakte m²: 11,35m2

 • Afmetingen vloer (BxD): 306 x 371 cm

 • Wandhoogte: 172 cm

 • Nokhoogte: 237 cm

 • Breedte: 306 cm

 • Diepte: 371 cm

 • Aantal dakramen: 1

 • Aantal deuren: 1

 • Deurtype: Enkele schuifdeur

 • Deurmaat: 185 x 68 cm

 • Garantie: 12 jaar

Fundering Tuinkas

De fundering is van uitermate belang, want het beschermt de tuinkas tegen alle mogelijke druk vanuit de grond. Vorst in de winter zorgt ervoor dat het grondwater op ongelijkmatige manier de fundering de hoogte induwt. In de zomer zorgt het wegtrekken van het grondwater voor verzakkingen. Een zelfdragende aluminium fundering zorgt voor een ideale bescherming die deze seizoensgebonden druk kan opvangen. De Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium bestaat uit een zelfdragend profiel mét dubbele koker. Het plaatsen van deze fundering is ook tijdbesparend in vergelijking met andere funderingen. De fundering wordt steeds geleverd met voldoende grondankers. Een ander voordeel van de zelfdragende aluminium fundering is dat de grond in de serre niet afgesloten is van de grond buiten de serre. Dit laat toe de serre op een makkelijke manier te spoelen (serre onder water zetten in de winter – zouten en zuren kunnen makkelijker weggeleid worden) Hierdoor hoef je ook de grond niet te vernieuwen in de serre.

Indien u grond te veel afloopt of bestaat uit een te zachte bodem is het wel aan te raden om de kas te plaatsen op een 100% waterpas beton fundering.

Tuinkas accessoires

U kunt er ook voor kiezen de Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium uit te breiden met extra opties, namelijk: een automatische raamopener, universele werkbank en universeel schap. Het automatische raam zal zichzelf door een speciale vloeistof openen en sluiten op basis van de temperatuur in de kas. Het klimaat zal altijd ideaal zijn voor uw groente, fruit en gewassen. Met een afmeting van 225 cm breed en 52 cm diep heeft de universele werkbank een mooi, ruim oppervlak om aan te werken en bijvoorbeeld uw planten om te potten. Ook aan het universele schap van 225 cm breed en 32 cm diep kunt u werken, maar het is ook zeer geschikt om uw gewassen op uit te stallen.

Vergelijkbare Tuinkassen

Tuinkas 105 uitgevoerd in blank aluminium uit de Premium collectie van ACD is 5 ruits diep en is tevens leverbaar in een modern zwart (RAL 9005) gecoate uitvoering. Op zoek naar een vergelijkbare tuinkas van top kwaliteit, maar dan van ca. 3 x 4 of 3 x 6 meter? Bekijk dan ook Tuinkas Premium 24, 36 of 38, tevens leverbaar in blank aluminium of zwart gepoedercoat. Bekijk alternatieve tuinkassen onderaan deze pagina.

Levertijd

Wij leveren de Tuinkas Premium ACD 105 - Aluminium binnen 5 werkdagen uit eigen voorraad bij u thuis. U kunt dus binnen enkele werkdagen na bestellen genieten van uw nieuwe tuinkas.