MB Vlakstone Antraciet 30x20x6 cm Oprit stenen

Productnummer: MB0168   |   Strakke betonnen terrassteen in een tijdloze kleur   |   Ook geschikt voor de oprit

€ 24,84 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MB Vlakstone Antraciet 30x20x6 cm Oprit stenen

  • Door-en-door gekleurde strakke steen
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Vorstbestendig
  • Stroef voor een hoger voetcomfort
  • Niet zeer kleurvast

MB Vlakstone Antraciet 30x20x6 cm Oprit stenen

Wilt u graag een luxe opwekken met de ruimte rondom uw huis? Kijk dan eens naar de MB Vlakstone Antraciet 30x20x6 cm Oprit stenen. Dit zijn Vlakstone stenen die speciaal gemaakt zijn voor een oprit. De Venice Opritstenen hebben een dikte van maar liefst 6 cm, hierdoor kunt u er zonder zorgen met een auto op rijden. Vlakstone stenen zijn kleine strakke tegels van beton met een speciale beshermlaag of coating waardoor uw sierbestrating langer mooi blijft met relatief weinig onderhoud. Strakke stenen van Vlakstone zijn goed te vergelijken met bijvoorbeeld geïmpregneerde betontegels. De kleur van de stenen is een antraciet kleur die we de laatste jaren steeds vaker terug zien in de laatste tuintrends. Haal bij Gadero direct alle bijpassende accessoires die u nodig heeft bij het creëren van uw droomtuin. Denk bijvoorbeeld aan Antraciet Zwarte opsluitbanden, donkere watergoten of aan Antraciet Zwarte stapelblokken om diepte te creëren.

Wilt u deze zelfde stenen, maar dan met een stoer en ruw karakter? Kijk dan eens naar de MB Drumstone Antraciet 30x20x6 Getrommeld.

Vlakstones verwerken

Bent u een handige doe-het-zelver en gaat u deze Strakke stenen zelf leggen? Lees dan ons uitgebreide stappenplan voor het plaatsen van een oprit met terrasstenen goed door. Vlakstones zijn zeer veelzijdig, u kunt ze ook gebruiken voor uw terras of looppad. Lees daarom ook ons stappenplan voor het plaatsen van een terras goed door! Zo voorkomt eventuele problemen tijdens het klussen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw nieuwe GeoStretto tegels bij Gadero en ontvang alles al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt uw gehele order gewoon bij de klant thuis in heel Nederland, België en Duitsland.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zonder facet Metro Vlaksteen 30 x 20 x 6 cm Antraciet Tuinvisie MB Vlakstone Antraciet 30x20x6 cm Oprit stenen   |   Strakke betonnen terrassteen in een tijdloze kleur   |   Ook geschikt voor de oprit Op voorraad
€ 24,84 Per m2 incl. BTW