Borderplan Noa - Vaste planten borderpakket - Rood - Zon

Productnummer: YR78219 Schitterende rode tinten   |   Goed voor de biodiversiteit

€ 21,06 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Borderplan Noa - Vaste planten borderpakket - Rood - Zon

 • Trekt bijen vlinders en hommels naar uw tuin
 • Makkelijk te combineren met andere borderplanten
 • Schitterende rode kleuren met allemaal een andere bloeiperiode
 • Planten zijn niet wintergroen
 • Minimale bestelhoeveelheid van 3 stuks

Borderplan Noa - Vaste planten borderpakket - Rood - Zon

Heeft u een tuin op het zuiden? Dan is dit borderpakket wellicht iets voor u! De planten in dit borderpakket houden van zon en staan het liefst op een bodem die droog tot vochthoudend is. De prachtige rode tinten van dit pakket staan mooi in combinatie met de andere vaste planten pakketten en staan erg mooi in elke type tuin of border. Hoer verzorg je de tuinplantne in dit pakket? Dit leggen wij uit voor u:

 1. Duizenblad: Snoei de gehele plant in augustus, dus na de bloei helemaal terug. Hierdoor zal ze opnieuw gaan uitlopen om in september weer opnieuw te bloeien. Vroeg in het voorjaar knipt u afgestorven resten weg. Vraagt verder geen onderhoud.
 2. Daglelie: Daglelies vragen weining onderhoud. Het zijn vaste planten die in de winter bovengronds afsterven en in het voorjaar weer opkomen.
 3. Montbretia: Hebben geen speciaal onderhoud nodig. Hoeven niet bemest en gesnoeid worden. Alleen afdekken in strenge winters. 
 4. Duizendknoop: Snoei de bloemaren helemaal tot de grond terug na de bloei rond september. Haal het dodeblad voor de winter (september) en in het voorjaar (maart) weg. Gebruik hiervoor schoon gereedschap. De Duizendknoop vraag verder weinig onderhoud.

Samenstelling vaste planten borderpakket rood - zon

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:
Per vierkante meter ontvangt u:

 • 2 stuks Montbretia - Crocosmia (P9 potmaat, volwassen hoogte: 100 cm)
 • 2 stuks Gewoon Duizendblad - Achillea (P9 potmaat, volwassen hoogte: 60 cm)
 • 2 stuks Daglelie - Hemerocallis 'Crimson Pirate' (P9 potmaat, volwassen hoogte: 70 cm)
 • 2 stuks Duizendknoop - Persicaria (P9 potmaat, volwassen hoogte: 25 cm)

Vanaf 6 mheeft u de optie voor meerdere soorten. 

Borderpakket Noa wordt standaard geleverd inclusief beplantingsplan, aanplantinstructies en een snoeikalender voor de meterkast.

Stapelblokken

Wilt u dit borderpakket nou echt naar voren laten komen in uw tuin raden wij stapelblokken aan. stapelblokken zorgen ervoor dat uw borderpakket in het middelpunt staan. Gaat u voor een mooie verouderde look? Dan maken deze getrommelde stapelblokken het totaalplaatje helemaal af! Of kiest u toch voor een chiquere uitstraling? Style uw borderpakket dan met onze strakke antraciet zwarte stapelblokken ! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen hier.

Bloeiperiode Borderpakket

De bloeiperiode van dit prachtige borderpakket is in de volgende maanden: mei, juni, juli, augustus en september. Plant nooit wanneer het vriest. Geef bij het aanplanten van de planten een ruime hoeveelheid water en gebruik goede aanplant grond. 

Bezorging van dit borderpakket

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip.

 De minimale bestelhoeveelheid van dit product is 3 stuks.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderplan Noa Borderplan Noa - Vaste planten borderpakket - Rood - Zon Schitterende rode tinten   |   Goed voor de biodiversiteit Op voorraad
€ 21,06 Per m2 incl. BTW