Logo Gadero
service

Vlonderplank Ipe Premium FAS Buitenparket 2.1 x 9 cm voor Deckwise Clips

Productnummer
LDS26035-21-90-900
Vlonderplank Ipé Premium FAS Hardhout 2.1 x 9 cm
model_vlonderplank_ipe_premium_fas_1
model_ipe_small_tong_groef_clips_2
model_ipe_small_tong_groef_clips_3
model_ipe_small_tong_groef_clips_8
model_ipe_small_tong_groef_clips_7
model_ipe_small_tong_groef_clips_4
model_ipe_small_tong_groef_clips_5
model_ipe_small_tong_groef_clips_6
model_ipe_small_tong_groef_clips_2_1
Aanbieding
Per stuk,vanaf
5,50

4,50

incl. BTW

1 variant op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
90 cm
Breedte
9 cm
Kies afmetingen
1 - 5 werkdagen
92 stuks
5,504,50
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Speciale duurzame houtsoort

  • U hoeft weinig tussenruimte aan te houden

  • Onzichtbaar bevestigen met Deckwise Clips

  • Zeer stabiele vlonderplanken met weinig werking

  • Korte lengtes maar wel met kopse veer en groef kanten

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Ipé
Product type
Vlonderplanken
Kleur
Bruin
Breedte
9 cm
Dikte
2,1 cm

Vlonderplank Ipe Premium FAS Buitenparket 2.1 x 9 cm voor Deckwise Clips

Bent u op zoek naar hoogwaardige planken voor het aanleggen van een luxe vlonder? Dan is de Vlonderplank van Premium FAS ipé hardhout een goede keuze! Deze planken van hardhout hebben een dikte van 21 mm en een breedte van 90 mm. Daarnaast zijn deze planken gemaakt van het beste hout van de boom. Dit betekent dat er onderling amper kleurverschil zichtbaar is tussen de planken en ze vrij zijn van oneffenheden zoals pinholes. De stabiele planken bevatten inkepingen wat het mogelijk maakt om ze te bevestigen met Deckwise clips, daarnaast kunnen de planken in elkaar geschoven worden door de veer en groef kopse uiteinden van de planken. Door de vlonder op deze manier op te bouwen voorkomt u schroefgaten.

Verschillende lengtematen

De luxe ipé hardhout vlonderplanken 2.1 x 9 cm worden geleverd in verschillende lengtematen. Houdt er rekening mee dat sommige lengtes uitverkocht kunnen zijn. Doordat de planken kort zijn, vindt er weinig werking plaats in het hout. Daarnaast vergrijzen deze planken in een prachtige lichtgrijze kleur waarbij de nerf zichtbaar blijft.

Premium FAS ipé hardhout

Het Braziliaanse ipé hardhout staat bekend als een van de duurzaamste houtsoorten ter wereld. Deze vlonderplanken hebben een duurzaamheidsklasse 1 wat betekent dat u minstens 25 jaar kan genieten van uw nieuwe vlonder. Het Premium FAS ipé hardhout toont de kwaliteit aan voor ipé hout planken. Het betekent dat deze planken uit het beste hout van de boom gezaagd zijn. Alleen het kernhout wordt gebruikt, daarnaast worden deze vlonderplanken zorgvuldig uitgezocht om onderling kleurverschil te beperken. Deze terrasplanken zijn vrij van oneffenheden zoals pinholes. Kortom, al deze voordelen tonen aan dat deze prachtige Premium FAS ipé hardhout planken van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hier komt het prijsverschil vandaan, in vergelijking met NONFAS ipé hardhout planken.

Weinig vervorming door weersveranderingen

Ipé hardhout is niet alleen verkrijgbaar in prachtig groenachtig bruin, maar bij Gadero bieden we deze houten planken ook in licht- en roodbruin aan. De korte ipé hardhout vlonderplanken zijn erg stabiel en niet gevoelig voor vervorming. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de houten planken gaan kromtrekken of scheuren wanneer het hout gaat zwellen/krimpen door de opname en afgifte van vocht!

Montage met Deckwise clips

Deze terrasplanken kunnen gemonteerd worden met behulp van Deckwise clips. Deze snelle methode maakt het mogelijk om een smalle naad aan te houden voor het opbouwen van de vlonder. Een kleine 4 mm tussenruimte is nodig om de vlonderplanken aan te kunnen leggen. Daarnaast zijn er geen schroefgaten nodig, waardoor het mooie Premium FAS ipé hardhout niet beschadigd wordt. Voor het vervangen van een eventuele beschadigde plank kunt u gemakkelijk de desbetreffende plank eruit halen en deze vervangen. Zo hoeft u niet direct een nieuwe vlonder aan te leggen!

Kom erachter hoeveel vlonderplanken u nodig heeft!

Gebruik de handige vlonder rekentool om te bereken hoeveel hout planken u nodig heeft voor het aanleggen van uw nieuwe vlonder.

Opbouwen van de vlonder en onderhoud

Deze vlonderplanken kunnen gemonteerd worden met Deckwise clips en na het plaatsen zijn deze clips niet meer zichtbaar. Wij adviseren om deze ipé hardhout planken op buitenparket planken van 45 x 70, 40 x 60 of 65 x 30 mm te plaatsen en een tussenafstand aan te houden van circa 30 cm. Om de terrasplanken zo lang mogelijk mooi te houden raden wij aan om ze te behandelen met hardhoutolie. Dit zorgt ervoor dat vuil zich niet gaat hechten en vergrijzing vertraagd wordt. De veer en groef kopse kanten kunnen niet zweven in het midden maar moeten ter hoogte van een onderbalk verbonden worden. Let wel op dat u de veer en groef nooit te strak in elkaar schuift zodat de planken enige ruimte hebben voor werving.

Benieuwd naar andere planken voor uw vlonder? Bekijk ons assortiment van vlonderplanken.

Hulp nodig bij het aanleggen van uw vlonder? Met onze handige klustips kunt u direct aan de slag!

Bijbehorend bij dit product