Logo Gadero
service

EPDM Pakket H - Rubberfolie met lijm voor maximaal 600x520 cm daken

Productnummer
CM92086-H
EPDM Rubberfolie dakbedekking
Complete set incl. lijmen
Voor houten daken
epdm_pakket_dakbedekking_compleet_7
epdm_rol_dakbedekking_7
epdm_lijm_pakket_dakbedekking_7
rubberfolie_epdm_dakbedekking_wovar
epdm_dakbedekking_wovar_600x250

806,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 268,75 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 19,18 per maandInstallments-SprayPay
2 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
650 cm
Breedte
560 cm
Materiaalsoort
EPDM
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Kant en klare set dakbedekking

 • Eenvoudig aan te brengen

 • Inclusief unieke corrigeerbare EPDM lijm voor houten daken

 • Inclusief Dakdoorvoer & Vachtrollerset

 • Alleen geschikt voor houten daken

Specificaties

Materiaalsoort
EPDM
Materiaal
Rubber
Kleur
Zwart
Lengte
650 cm
Breedte
560 cm
Dikte
0,1 cm

EPDM Pakket H - Rubberfolie met lijm voor maximaal 600x520 cm daken

Dit alles in één EPDM pakket van 600 x 520 cm voor houten daken is een milieubewuste en onderhoudsarme optie om uw dak mee te bekleden. Deze dakfolie is bestand tegen alle weersomstandigheden, elastisch en naadloos. Deze factoren zorgen ervoor dat het EPDM een levensduur heeft van langer dan 50 jaar en niet scheurt. Houd er altijd rekening mee dat het rubberen dakfolie 40 cm langer en breder moet zijn dan uw dak.

EPDM pakket kopen om uw houten dak mee te bekleden en waterdicht te maken? Dit alles in één EPDM pakket voor houten daken is een milieubewuste en onderhoudsarme optie om uw dak mee te bekleden. Kies voor dit kant-en-klare EPDM rubberfolie pakket van Gadero! EPDM Pakket H - Rubberfolie inclusief lijm van Gadero is geschikt als dakbedekking voor platte en lichthellende daken met een maximale afmeting (dakmaat) van 600 x 520 cm. Dit kant-en-klare pakket bevat de volgende onderdelen: één rol EPDM rubber dakfolie 650 x 560 cm (netto), een koker kit voor het rubberen dakfolie, een emmer lijm, een koker spuitlijm, een ronde dakdoorvoer, een vachtroller set met twee rollers en een paar handschoenen.

Dit EPDM pakket is uniek als dakbedekking voor o.a. blokhutten en overkappingen met platte daken, omdat de lijm alleen geschikt is om houten daken mee te bekleden. Verder is de gebruiksklare lijm na het aanbrengen van het EPDM 30 minuten corrigeerbaar, dit geef u de kans om de dekbedekking goed neer te leggen. Het pakket is geschikt om te gebruiken voor kleinere daken, de maximale afmeting is 600 x 520 cm. Houd er wel altijd rekening mee dat u het dakfolie 30-40 cm langer en breder moet bestellen dan uw dakmaat voor een goed resultaat.

EPDM Pakket H - 600 x 520 cm Gadero

Deze kant-en-klare EPDM pakket type H wordt compleet geleverd en bevat de volgende artikelen:

 • 1 x Rol EPDM rubber dakfolie 650 x 560 cm (netto) - Hertalan® Easy Cover 1mm

 • 1 x Gebruiksklare EPDM Lijm voor houten daken - Hertalan® KS 217 5 liter

 • 1 x Spuitbare contactlijm voor randfixatie - Hertalan® KS 205 750 ml

 • 1 x Sealant EPDM onderling (t.b.v. fixatie dakdoorvoer) - Hertalan® KS 96 290 cc

 • 1 x Dakdoorvoor Rond - HWA 63 mm korte buis

 • 1 x Vachtrollerset - inclusief handschoenen

Let op! Wij raden u aan om gebruik te maken van een aandrukroller als u uw dak bekleed met EPDM, dan ligt het dakfolie strak op uw dak. Deze zit niet bij het pakket inbegrepen maar kunt u apart bij ons bestellen. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten, rechts op de pagina.

Voor de juiste en waterdichte afwerking van het EPDM aan de randen adviseren wij altijd gebruikt te maken van daktrimmen. Plaats deze rondom het EPDM aan de randen van dak. In Aflevering #246 van GaderoTV leggen wij hoe u daktrimmen monteert. Kijk bij de bijbehorende producten om daktrimmen in aluminium of antraciet mee te bestellen.

EPDM plaatsen

In Aflevering 128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt. Wij adviseren om EPDM met minimaal twee man aan te brengen.

Dakdoorvoer plaatsen

Als u klaar bent met het EPDM leggen kunt u beginnen met de dakdoorvoer plaatsen. Allereerst kunt u het beste een rond gat maken, iets groter dan de diameter van de dakdoorvoer. Daarna kunt u het kit aanbrengen op de folie van de dakdoorvoer en het voorzien van twee cirkels kit. Eerst moet u een cirkel rondom op ca. 2 cm van de plastic buis kitten en vervolgens nog een cirkel op het folie van de dakdoorvoer op ca. 1 cm vanaf de buitenrand. De laatste stap is de dakdoorvoer door het gat heen drukken en het folie er stevig tegenaan leggen, ook hierbij raden wij aan om een aandrukroller te gebruiken.

EPDM per meter

Liever EPDM dakbedekking per strekkende meter kopen? Koop nu ook EPDM folie per meter bij Gadero! Bestel eenvoudig EPDM per meter op basis van vaste breedte maten van 4.2, 5.6 en 7 meter. EPDM rubberfolie per strekkende wordt geleverd exclusief lijmen, deze dient u los mee te bestellen.