Aluminium Paal Boston 7.5 x 7.5 cm Antraciet grijs 190 cm incl. afwerkingsprofiel

Productnummer: FW76030 Duurzame schuttingpaal   |   Met luxe uitstraling   |  

€ 69,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Aluminium Paal Boston 7.5 x 7.5 cm Antraciet grijs 190 cm incl. afwerkingsprofiel

  • Door uitneembare strips te gebruiken als begin-, eind- of tussenpaal
  • Van hoogwaardig aluminium
  • Altijd recht
  • Alleen geschikt voor bepaalde composietplanken (zie bijbehorende producten)

Aluminium Paal Boston 7.5 x 7.5 cm Antraciet grijs 190 cm incl. afwerkingsprofiel

Bij luxe composiet schuttingplanken kan een mooie schuttingpaal 7.5 x 7.5 cm natuurlijk niet ontbreken. Deze 190 cm lange aluminium schuttingpalen heeft 1 zijstrook die u er naar believen uit kunt halen. Zo kiest u zelf of u de schuttingpaal als start-, eind- of tussenpaal gebruikt. U heeft dus geen andere palen nodig om uw schutting compleet te maken. Bovendien heeft deze aluminium schuttingpaal een hele chique antraciete kleur (RAL7016), die mooi afsteekt tegen de composiet schuttingpalen. Deze schuttingpaal is alleen geschikt voor de Tuinschermset en losse profielen Multibrown Wild, Multigrey Light en Multigrey Dark. U vindt deze producten bij de bijbehorende producten.

Duurzame aluminium schuttingpalen

Deze schuttingpalen zijn gemaakt van aluminium, wat een aantal voordelen heeft. Zo is aluminium zeer duurzaam en blijft het lang mooi, vergelijkbaar met de composiet schuttingplanken waar u ze voor gebruikt. Daarnaast is het weerbestendig en kent het nagenoeg geen werking. Bovendien is een aluminium paal altijd recht. Het voordeel van deze paal is dat er 1 strips inzit die u eruit kunt halen. Daarnaast zijn er 2 open gleuven waar ook een strip in geplaatst kan worden. Zo bepaalt u zelf aan welke kant u de schuttingplanken plaatst.

Composiet schuttingplanken monteren

Bovendien is het erg makkelijk om de schuttingplanken in de schuttingpaal te schuiven. Nadat u de planken opgestapeld heeft hoeft u alleen het beschermkapje erop te klikken en u bent klaar. Bij deze aluminium schutting is een paalvoet verkrijgbaar. U dient de paalvoet eerst op de grond te monteren, vervolgens plaatst u de paal in de voet. Het monteren van een schutting wordt wel heel eenvoudig zo! 

Liever een paal in de grond plaatsen? Dat kan ook. Gadero heeft deze aluminium paal ook in een lengte van 250 cm in het assortiment, geschikt om in te graven in de grond. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Welke RAL kleur heeft deze paal?

RAL7016

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aluminium schuttingpaal funfence Aluminium Paal 7.5 x 7.5 cm Antraciet grijs 190 cm incl. afwerkingsprofiel Duurzame schuttingpaal   |   Met luxe uitstraling   |   Op voorraad
€ 69,95 Per stuk incl. BTW