Logo Gadero
service

Aluminium gleufpaal 7.5 x 7.5 x 190 cm voor composiet stapel schutting Boston

Productnummer
FW76030
Duurzame schuttingpaal
Met luxe uitstraling
model_Gleufpaal_voor_stapel_rabat_serie_boston2
play video
Per stuk

69,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
190 cm
Breedte
7,5 cm
Hoogte
190 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Door uitneembare strips te gebruiken als begin-, eind- of tussenpaal

  • Van hoogwaardig aluminium

  • Altijd recht

  • Alleen geschikt voor bepaalde composietplanken (zie bijbehorende producten)

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Product type
Palen
Kleur
Antraciet
Lengte
190 cm
Breedte
7,5 cm
Dikte
7,5 cm
Hoogte
190 cm

Aluminium gleufpaal 7.5 x 7.5 x 190 cm voor composiet stapel schutting Boston

Bij luxe composiet schuttingplanken kan een mooie schuttingpaal 7.5 x 7.5 cm natuurlijk niet ontbreken. Deze 190 cm lange aluminium schuttingpalen heeft 1 zijstrook die u er naar believen uit kunt halen. Zo kiest u zelf of u de schuttingpaal als start-, eind- of tussenpaal gebruikt. U heeft dus geen andere palen nodig om uw schutting compleet te maken. Bovendien heeft deze aluminium schuttingpaal een hele chique antraciete kleur (RAL7016), die mooi afsteekt tegen de composiet schuttingpalen. Deze schuttingpaal is alleen geschikt voor de Tuinschermset en losse profielen Multibrown Wild, Multigrey Light en Multigrey Dark. U vindt deze producten bij de bijbehorende producten.

Duurzame aluminium schuttingpalen

Deze schuttingpalen zijn gemaakt van aluminium, wat een aantal voordelen heeft. Zo is aluminium zeer duurzaam en blijft het lang mooi, vergelijkbaar met de composiet schuttingplanken waar u ze voor gebruikt. Daarnaast is het weerbestendig en kent het nagenoeg geen werking. Bovendien is een aluminium paal altijd recht. Het voordeel van deze paal is dat er 1 strips inzit die u eruit kunt halen. Daarnaast zijn er 2 open gleuven waar ook een strip in geplaatst kan worden. Zo bepaalt u zelf aan welke kant u de schuttingplanken plaatst.

Composiet schuttingplanken monteren

Bovendien is het erg makkelijk om de schuttingplanken in de schuttingpaal te schuiven. Nadat u de planken opgestapeld heeft hoeft u alleen het beschermkapje erop te klikken en u bent klaar. Bij deze aluminium schutting is een paalvoet verkrijgbaar. U dient de paalvoet eerst op de grond te monteren, vervolgens plaatst u de paal in de voet. Het monteren van een schutting wordt wel heel eenvoudig zo!

Liever een paal in de grond plaatsen? Dat kan ook. Gadero heeft deze aluminium paal ook in een lengte van 250 cm in het assortiment, geschikt om in te graven in de grond.