Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 300 cm voor Plaatsing in de grond

Productnummer: FW76034 Duurzame schuttingpaal   |   Met luxe uitstraling   |  

€ 185,36 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 300 cm voor Plaatsing in de grond

  • Door uitneembare strips te gebruiken als begin-, eind- of tussenpaal
  • Van hoogwaardig aluminium
  • Weerbestending
  • Altijd recht
  • Alleen geschikt voor bepaalde composietplanken (zie bijbehorende producten)

Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 300 cm voor Plaatsing in de grond

Zoekt u een duurzame schuttingpaal voor composiet schuttingplanken? Met deze antraciete aluminium 300 cm schuttingpaal maakt u een fraaie schutting met een luxe uitstraling. U plaatst de 8 x 8 cm schuttingpaal rechtstreeks in de grond. De paal is als start-, eind- of tussenpaal te gebruiken door de vier uitneembare zijstroken. Zo kunt u de schutting plaatsen met alleen deze paal.

Deze schuttingpaal is alleen te gebruiken voor de WPC profielen Multibrown Wild, Multigrey Light en Multigrey Dark, vekrijgbaar als tuinschermset of losse schuttingplanken. 

Schuttingpalen van duurzaam aluminium

De schuttingpaal is gemaakt van duurzaam aluminium waardoor deze paal lang meegaat. Samen met de composiet schuttingplanken heeft u dan onderhoudsarme duurzame schutting. Aluminium is, net als composiet, weersbestendig en kent bijna geen werking. De aluminium paal is altijd recht! Rondom is de paal voorzien van uitneembare strips die ruimte maken voor de schuttingplanken. U bent daardoor vrij in het plaatsen van de paal.

Monteren composiet schuttingplanken

Met deze schuttingpalen plaatst u vrij eenvoudig een schutting. Schuif de schuttingplanken in de vrijgemaakte gleuf. Nadat u alle planken opgestapeld heeft klikt u het beschermkapje erop en uw schutting staat. Zorg altijd voor een stevige fundering en plaats de palen diep is de grond. 

Deze schuttingpaal is ook verkrijgbaar in 250 cm. Liever een schuttingpaal op een paalvoet? Dat kan ook. Gadero heeft deze aluminium paal ook in een lengte van 190 cm in het assortiment, geleverd inclusief paalvoet. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aluminium schuttingpaal funfence Aluminium Paal 8 x 8 cm Antraciet 300 cm voor plaatsing in de grond Duurzame schuttingpaal   |   Met luxe uitstraling   |   Op voorraad
€ 185,36 Per stuk incl. BTW