Logo Gadero
service

XL Composiet schuttingplank donkergijs 2.1 x 31 x 179 cm voor gleufpaal Boston

Productnummer
FW77012-21-310-1790
Tweezijdig hetzelfde aanzicht
Van duurzaam composiet
Extra brede schuttingplanken
fun_fence_schuttingplank_composiet_multigrey_dark_extra_breed_profiel
stapelbare_composiet_schuttingplanken_extra_breed_fun_fence_multigrey_dark_tuinscherm
opbouw_funfence_tuinscherm
Per stuk

36,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
179 cm
Breedte
31 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout

  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet

  • Kleurvast en UV-bestendig

  • Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen

  • Per 3 planken een Stabiliseringsprofiel uit bijlage toevoegen

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Antraciet
Lengte
179 cm
Breedte
31 cm
Dikte
2,1 cm

XL Composiet schuttingplank donkergijs 2.1 x 31 x 179 cm voor gleufpaal Boston

Een robuuste schutting met een rustige uitstraling? Dat maakt u met deze extra brede composiet schuttingplanken. Deze stapelbare planken van Boston zijn met 310 mm extra breed, waardoor u er een stevige schutting mee maakt. Bovendien is het voordeel dat u minder schuttingplanken nodig heeft voor een volledig tuinscherm. Deze 2.1 x 31 x 179 cm composiet schuttingplanken hebben een hele chique antraciet grijze kleur, wat uw schutting een luxe uitstraling geeft. Bovendien is Boston zeer kleurvast, zodat u nog lang kunt genieten van deze mooie kleur. Het Boston systeem is eenvoudig te monteren, waardoor u uw schutting binnen no-time plaatst.

Extra brede schuttingplanken

Deze stapelbare Boston composiet schuttingplanken zijn 21 mm dik, 310 mm breed en 179 cm lang. In totaal heeft u 6 van deze schuttingplanken nodig om een compleet tuinscherm te maken. U maakt uw Boston tuinscherm compleet met de bijbehorende aluminium schuttingpalen. Het antraciet van deze schuttingplanken staat mooi bij de aluminium palen. Bovendien zijn deze duurzame palen flexibel als begin-, tussen- of eindpaal te gebruiken, wat het plaatsen van deze schutting een stuk eenvoudiger maakt. De schuttingplanken worden inclusief montagemateriaal geleverd, maar de schuttingpalen en eventuele stabilisatie profielen dient u er los bij te bestellen.

Kleurvast composiet

De kleur van deze extra brede composiet gaat niet vergrijzen of verkleuren in de loop der tijd. Deze schuttingplanken zijn namelijk uitgerust met een speciale beschermlaag, die ze zeer kleurvast en UV-bestendig maakt. Daarnaast zorgt deze laag ervoor dat vuil zich minder goed aan de planken hecht. Wat er wel aan blijft zitten spoelt u er eenvoudig af met een hogedrukspuit. Deze Boston schuttingplanken zijn eenvoudig op te stapelen tussen de aluminium schuttingpalen, geen gedoe met het vastschroeven van planken dus. Dat maakt het monteren van deze schutting snel en heel makkelijk. Gadero heeft deze extra brede schuttingplanken ook in het lichtere Multigrey Light. Bovendien kunt u deze schuttingplanken in een minder brede variant aanschaffen.

Bekijk het hele style="background-color: rgb(255, 255, 255);" >Boston assortiment voor de mogelijkheden.