Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat

Productnummer: DE101070 Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm lariks blokhutprofielen

Aangepaste levertijd 10 werkdagen

€ 219,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief lariks blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting
  • 2-zijdig gelijk aanzicht

Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat

Bestel nu eenvoudig uw complete betonpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare Lariks Douglas blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij houtshop Gadero. Dit complete betonpaal systeem wordt standaard geleverd inclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur antraciet, onderplaat antraciet glad 180 cm en 28 mm dikke lariks douglas blokhutprofielen met een lengte van 180 cm.

De meegeleverde 270 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm. 

Blokhutprofielen versus Dubbelrabat

Deze sleufpalen met Lariks Douglas blokhutplanken geven een strakke wand. Wilt u een meer speels effect, bestel dan de betonnen sleufpalen los en vul deze met onze Lariks Douglas dubbel rabat profielen. Dubbel rabat heeft een afgeronde vorm aan de bovenkant. Dit zorg voor een onderbreking in plaats van 1 houten wand. Zie alternatieve producten de Lariks Douglas dubbel rabat profielen in 360 cm, die u zelf kunt zagen in 180 cm delen.

Betonpalen schutting plaatsen:

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 14 stuks glad geschaafde lariks blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Stapel nu de 14 stuks meegeleverde 28 mm lariks blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 13,2 cm, een voor een tussen de sleufen van de palen. Let op, de laatste en bovenste lariks stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.  

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen.

Hoe werkt bestellen?

U bestelt deze stapelrabat schutting heel eenvoudig per deel. Wij leveren per deel 1 beginpaal, 1 eindpaal, 1 onderplaat en stapelrabat profielen. Bestelt u van dit product bijvoorbeeld 3 stuks via uw winkelwagen. Dan krijgt u dus 1 beginpaal met 1 sleuf, 1 eindpaal met 1 sleuf en 2 tussenpalen met 2 sponningen aan weerszijden. Daarbij krijgt u 3 betonnen onderplaten van 180 cm breed en 3 sets lariks blokhutprofielen (stapelrabat) om 3 delen te vullen. Per deel krijgt u 14 stapelrabat blokhutprofielen, zo komt u precies op een schutting van 200 cm hoog.

Nog een reken voorbeeld: bestelt u 5 stuks van deze betonpaal met sponning set dan krijgt u 5 delen van 180 cm breed inclusief beginpaal, tussenpaal en eindpaal met sleuf. Daarbij leveren we 5 onderplaten en 5 sets hout voor het vullen van uw schutting.

Let op! Voor deze type sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Is dit product ook te bestellen in een lagere variant? Met een hoogte van 6 planken op eklaar?

Ja echter dient u alle onderdelen los te bestellen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm lariks blokhutprofielen
€ 219,95 Per stuk incl. BTW