Schutting voor betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat

Productnummer: DE101070 Complete schutting voor betonpalen inclusief 28 mm lariks blokhutprofielen

Aangepaste levertijd 10 werkdagen

€ 218,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting voor betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief lariks blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting
  • 2-zijdig gelijk aanzicht
  • Exclusief betonpalen

Schutting voor betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat

Bestel nu eenvoudig uw complete beton schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare Lariks Douglas blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij houtshop Gadero. Dit complete schutting systeem voor betonpalen wordt standaard geleverd inclusief onderplaat antraciet glad 180 cm en 28 mm dikke lariks douglas blokhutprofielen met een lengte van 180 cm.

De 275 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de betonpalen is 204 cm. Let er wel op dat u deze betonpalen en afdeklat nog los mee dient te bestellen.

Blokhutprofielen versus Dubbelrabat

Deze schutting met Lariks Douglas blokhutplanken geven een strakke wand. Wilt u een meer speels effect, bestel dan de betonnen sleufpalen los en vul deze met onze Lariks Douglas dubbel rabat profielen. Dubbel rabat heeft een afgeronde vorm aan de bovenkant. Dit zorg voor een onderbreking in plaats van 1 houten wand. Zie alternatieve producten de Lariks Douglas dubbel rabat profielen in 360 cm, die u zelf kunt zagen in 180 cm delen.

Betonpalen schutting plaatsen:

Plaats de 275 cm hoge beginpaal 75 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 14 stuks glad geschaafde lariks blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 75 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Stapel nu de 14 stuks meegeleverde 28 mm lariks blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 13,2 cm, een voor een tussen de sleufen van de palen. Let op, de laatste en bovenste lariks stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.  

De totale breedte complete schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal.

Hoe werkt bestellen?

U bestelt deze stapelrabat schutting heel eenvoudig per deel. Wij leveren 1 onderplaat en stapelrabat profielen. Bestelt u van dit product bijvoorbeeld 3 stuks via uw winkelwagen. Dan krijgt u 3 sets lariks blokhutprofielen (stapelrabat) om 3 delen te vullen. Per deel krijgt u 14 stapelrabat blokhutprofielen, zo komt u precies op een schutting van 200 cm hoog.

Nog een reken voorbeeld: bestelt u 5 stuks dan leveren we 5 onderplaten en 5 sets hout voor het vullen van uw schutting.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Exclusief betonpalen Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat Schutting voor betonpaal met sleuf Antraciet met Lariks Douglas Blokhutprofielen en onderplaat Complete schutting voor betonpalen inclusief 28 mm lariks blokhutprofielen
€ 218,00 Per stuk incl. BTW