Logo Gadero
service

Lariks Douglas Stapelrabat en onderplaat Wit/Grijs voor sleufpaal Zaan

Productnummer
DE99123
20dyo
sleufpaal_beton_stapelrabat_3
sleufpaal_beton_wit_grijs_zaan_betonpaal_met_sponning_2
Per stuk

215,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
280 cm
Hoogte
200 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Schutting wandpakket inclusief 14 lariks blokhutprofielen 180 cm en betonnen onderplaat wit grijs

  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk

  • Volledig dichte schutting

  • 2-zijdig gelijk aanzicht

  • Geen U profiel afdeklat meegeleverd

  • Exclusief Sleufpalen Zaan zelf los bij bestellen

Specificaties

Materiaal
Beton
Product type
Rabatdelen
Kleur
Wit
Lengte
280 cm
Dikte
10 cm
Hoogte
200 cm

Lariks Douglas Stapelrabat en onderplaat Wit/Grijs voor sleufpaal Zaan

Bestel nu eenvoudig uw betonpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij houtshop Gadero.

Wat krijgt u wel/niet bij dit pakket

Dit pakket bevat 1 onderplaat wit/grijs glad 180 cm en 14 stuks 28 mm dikke Lariks Douglas blokhutprofielen met een lengte van 180 cm. Dit complete betonpaal systeem wordt exclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur wit/grijs en zonder U-profiel geleverd. Deze dient u los bij te bestellen.

De bijbehorende 270 hoge sleufpalen Zaan (los bij bestellen) hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de betonpalen is 204 cm. Blokhutprofielen zijn zeer recht/strak van vorm, wilt u dat uw wand even "breekt", maak dan uw betonschutting met dubbel rabat planken en sleufpalen. Dubbel rabat profielen hebben een ronding die zorgen voor een meer speels effect.

Budget variant tip: u kunt ook los sleufpalen ZAAN bestellen en 28 mm Red class wood blokhutprofielen bestellen, deze hebben de looks van Lariks Douglas hout, maar zijn zeker 20% goedkoper. Is de 180 cm lengte op? Kies dan de 360 cm en zaag deze doormidden.

Plaatsen stapelrabat schutting met betonnen gleufpalen

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 14 stuks glad geschaafde lariks blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde 14 stuks meegeleverde 28 mm lariks blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 13,2 cm, in de sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Let op, de laatste en bovenste lariks stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen.

Let op! Voor type Zaan sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.