Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Geïmpregneerde Blokhutprofielen en onderplaat

Productnummer: DE10092 Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm grenen blokhutprofielen

Aangepaste levertijd 10 werkdagen

€ 174,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Geïmpregneerde Blokhutprofielen en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief grenen blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting van geschaafd en geimpregneerd stapelhout
  • 2-zijdig gelijk aanzicht
  • Geen afdeklat meegeleverd

Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Geïmpregneerde Blokhutprofielen en onderplaat

U wilt een duurzame schutting, die geheel dicht is en met een stoere uitstraling? Bestel nu eenvoudig uw complete betonpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare grenen blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij houtshop Gadero. Dit complete betonpaal systeem wordt standaard geleverd inclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur wit/grijs, onderplaat wit/grijs glad 180 cm en 28 mm dikke grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm.

De meegeleverde 270 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm.

Plaatsen stapelhout met betonpalen schutting

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 16 stuks glad geschaafde grenen blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde de 16 stuks meegeleverde 28 mm grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 11,4 cm, in de sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Let op, de laatste en bovenste grenen stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.  

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen. 

Hoe werkt bestellen?

Bestelt u van dit product bijvoorbeeld 8 stuks via uw winkelwagen. Dan krijgt u dus 1 beginpaal met 1 sleuf, 1 eindpaal met 1 sleuf en 7 tussenpalen met sponningen voor de onderplaten aan weerszijden. Daarbij krijgt u 8 betonnen onderplaten van 180 cm breed en 8 sets grenenhout geïmpregneerde blokhutprofielen. Per deel krijgt u 16 stapelrabat blokhutprofielen die onder hoge druk zijn geïmpregneerd voor een langere levensduur. Zo komt u op een schutting van 200 cm hoog. Er worden geen afdeklatten meegeleverd zodat u deze naar eigen smaak los mee kunt bestellen.

Deze sets zijn ook verkrijgbaar in andere hout- en kleur combinaties. 

Let op! Voor deze type sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant en klare betonpaal schutting met Grenen blokhutprofielen Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Geïmpregneerde Blokhutprofielen Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm grenen blokhutprofielen
€ 174,95 Per stuk incl. BTW