Logo Gadero
service

Geimpregneerd grenen Stapelrabat en beton onderplaat Wit grijs voor sleufpaal Zaan

Productnummer
DE10092
Duurzame variant
ckeim
Per stuk

183,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
200 cm
Breedte
180 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • inclusief 16 grenen behandelde blokhutprofielen en betonnen onderplaat wit-grijs

  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk

  • Volledig dichte schutting van glad geschaafd en geimpregneerd stapelhout

  • 2-zijdig gelijk aanzicht en 28 mm massief dikte blokhutprofielen

  • Geen U-profiel afdeklat meegeleverd

  • LET OP, betonnen Sleufpalen Zaan zelf bijbestellen

Specificaties

Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
200 cm
Breedte
180 cm
Dikte
11,5 cm

Geimpregneerd grenen Stapelrabat en beton onderplaat Wit grijs voor sleufpaal Zaan

U wilt een duurzame schutting, die geheel dicht is en met een stoere uitstraling? Bestel nu eenvoudig uw complete betonpaal schutting met een hoogte van circa 200 cm, inclusief stapelbare grenen geïmpregneerde blokhutprofielen en betonnen onderplaat wit grijs bij houthandel Gadero.

Wat krijgt u wel/niet bij dit pakket

Dit pakket bevat 1 onderplaat wit/grijs glad 180 cm en 16 stuks 28 mm dikke grenen geïmpregneerde blokhutprofielen met een lengte van 180 cm. Dit complete betonpaal systeem wordt exclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur wit/grijs en zonder U-profiel geleverd. Deze dient u los bij te bestellen.

De bijbehorende 270 hoge sleufpalen (los bijbestellen type Zaan) hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm inclusief gladde onderplaat. Zo maakt u eenvoudig een schutting van circa 190-200 cm hoog, afhankelijk van hoever u uw onderplaat in de grond plaatst (meestal voor de helft).

Plaatsen stapelhout met betonpalen schutting

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 16 stuks glad geschaafde grenen blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde de 16 stuks meegeleverde 28 mm grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 11,4 cm, in de sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Let op, de laatste en bovenste grenen stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen.

Deze hout met beton sets zijn ook verkrijgbaar in andere hout- en kleur combinaties.

Let op! Voor type sleufpalen Zaan is geen hoekpaal en driesprongpaal leverbaar. Kies uit eindpaal of tussenpaal.