Betontegel 60plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm

Productnummer: EX70913-Grezzo   |   Geborsteld en geïmpregneerd

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 26,94 per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm

  • Geschikt voor oprit
  • Kleurondersteunend
  • Vuilwerend
  • Vorstbestendig
  • Aantrillen is niet mogelijk

Betontegel 60plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm

Deze terrastegels geven uw terras een natuurstenen uitstraling. De verschillende kleuren in de 60Plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm geven een speels effect. U creëert een strak en modern terras met de bijzonder 60Plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm. Daarnaast kunt u deze moderne betontegels ook gebruiken voor uw oprit. Uw oprit zal er zeker uitspringen in de buurt!

Het fijne van deze terrastegels is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn namelijk vuilwerend, nemen amper vocht op en zijn bestand tegen mos en algen. Onze 60Plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm is een makkelijke terrastegel waardoor u optimaal van uw terras kunt genieten.

Verduurzaamde tegels

Deze Soft Finish tuintegels van Excluton zijn verduurzaamd doordat deze niet alleen zijn geborsteld, maar ook nog eens zijn voorzien geïmprengeerde beschermlaag. Borstelen houdt in dat de poreuze structuur van beton verdicht wordt middels een koolstofborstel. Vervolgens wordt er een beschermlaag in de vorm van een impregneersel over de 60Plus betontegels heen gesproeid en deze trekt in de tegel. Kortom deze 60Plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm terrastegels zijn op het gebied van betontegels de beste in zijn soort, maar niet lang niet zo duur als bijvoorbeeld keramiek of natuursteen. Ook voelt de tegel lekker zacht aan dankzij het borstelen waardoor de tegels kindvriendelijk zijn en u er zelf prettig met blote voeten op kunt lopen in de zomer.

Hulp nodig bij het aanleggen van uw oprit, looppad of terras? Onze klustips helpen u een handje.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook voor uw oprit Betontegel 60Plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm Betontegel 60plus Soft Finish Grezzo 60 x 60 x 6 cm   |   Geborsteld en geïmpregneerd
€ 26,94 per m2 incl. btw