Logo Gadero
service
Blog

Officiële opening vestiging Breukelen nadert

Gadero logo
Geschreven doorHanneke

Op het voormalige terrein van Schoehuijs aan de Straatweg 5 opent online houthandel Gadero een showroom en afhaalpunt voor bestrating en tuinhout. 

Gadero Breukelen Beits Schutting Eiken Overkapping

Officiële opening

Het monumentale pand van Van Hezik Transport is de eerste fysieke locatie van de steen- en houtwebwinkel. Wethouder Maarten van Dijk opent de vestiging op woensdag 27 maart om 15 uur officieel. Rondleidingen vinden op die dag plaats van 14.00 tot 18.00 uur. 

Showroom met Uitkijktoren

Uitkijktoren breukelen

Voor geïnteresseerden in Breukelen en omgeving die graag een kijkje nemen, biedt het bedrijf een binnen en buiten showroom. Hier toont het bedrijf buiten overkappingenvlondersschuttingengevelbekleding en sierbestrating. Binnen presenteert Gadero vloeren en meer voorbeelden van tuinhout. Op het terrein staat tevens een uitkijktoren met uitzicht over de showroom en de rivier de Vecht. 

Geen nieuwkomer

Overkapping gadero breukelen

Gadero bestaat reeds 9 jaar. De zogenaamde webhouthandel bezorgt vooral bij de klant thuis. Eigenaar Henk Jan Bijmolt leg uit: ,,We werken anders dan traditionele houthandels. In Breukelen ligt de focus op onze showroom en afhalen. Spontaan stenen of hout afhalen is beperkt mogelijk. Ons magazijn met 10.000 artikelen blijft namelijk in Groningen. Daarom hanteren wij: bestel uiterlijk zondag voor afhalen op vrijdag en zaterdag aan de Straatweg 5. Voor klanten die iets willen bekijken werken we op afspraak, zo weet u zeker dat iemand tijd voor u heeft. We voelen ons nu al thuis in Breukelen. We bouwden afgelopen 5 maanden de zaak op en kregen veel tips van lokale ondernemers. We kregen ook al leuke reacties van buurtbewoners die spontaan langs kwamen. Bovenal wees welkom op de opening.“

Meer informatie over bestellen en afhalen in Breukelen vindt u op onze locatie pagina voor Breukelen.

Gerelateerde blogs van Gadero