Logo Gadero
service

Embalan dekkende blokhut beits Donkerbruin 2,5 liter

Productnummer
DE15090
Dekkende beits
embalan_donkerbruin
Per stuk

65,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

Specificaties

Offerte knop
Ja
Kleur
Bruin

Embalan dekkende blokhut beits Donkerbruin 2,5 liter

Geniet langer van uw blokhut met deze supperdekkende Embalan blokhut beits! Een goede behandeling en onderhoud is zeer belangrijk als u jarenlang plezier wilt hebben van uw blokhut of tuinhuis. Deze donkerbruine beits zorgt voor langdurige bescherming van uw blokhut of tuinhuis. Daarnaast krijgt uw tuinverblijf een mooie glanzende afwerking. Embalan beits heeft een inhoud van 2,5 liter en daarmee kunt u zo'n 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Extra bescherming

De Embalan blokhut beits Donkerbruin is zeer sterk en elastisch. Deze verf is dekkend en waterverdunbaar. Bij het aanbrengen van deze beits krijgt uw tuinhuis een extra beschermlaag en ontstaat er geen scheurvorming in het hout. Door de waterafstotende eigenschap van de beits is het hout beter bestand tegen water. De beits is ook erg geschikt als u graag een bijzondere kleur voor uw tuinhuis wilt. Het is namelijk mogelijk om verschillende kleuren Embalan beits met elkaar te mengen, zodat u zeker weet dat uw tuinhuisje de perfecte kleur heeft.

Behandelen

Om de beits aan te brengen kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Daarnaast is het verstandig om de veer en groef ook te behandelen. Deze onderdelen komen ook in contact met water, dus kunt u ze beter beschermen met beits. Daarnaast voorkomt u zo dat er kleurverschil ontstaat op het moment dat het hout uitzet of krimpt. Om de veer en groef te kunnen beitsen dient u het blokhutprofiel voor plaatsing te behandelen. Deze zijn na montage niet meer te bereiken. Voor het beste resultaat kunt u beter twee dunne lagen beits aanbrengen, in plaats van één dikke laag.

Let op! De dekkende beits kan pas na drie maanden op vers geïmpregneerd naaldhout aangebracht worden. Daarnaast is het verstandig om uw blokhut of tuinhuis eerst met Embadecor transparante houtbeits te behandelen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.