Logo Gadero
service

Embalan dekkende blokhut beits Geel 2,5 liter

Productnummer
DE15089
Dekkende beits
embalan_geel
Per stuk

65,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

Specificaties

Kleur
Geel

Embalan dekkende blokhut beits Geel 2,5 liter

Om lang van uw tuinhuis of blokhut te kunnen genieten is het van belang dat u hier goed voor zorgt. De Embalan blokhut beits Geel zorgt voor een langdurige bescherming en geeft uw tuinhuisje ook nog eens een mooie persoonlijke touch door de glanzende uitstraling. Bij het aanbrengen van de verf kunt u ongeveer 15 m2 bedekken met 2,5 liter. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut, kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Zeer sterk

De Embalan blokhut beits Geel werkt waterafstotend en is zeer elastisch en sterk. Bij toepassing van deze beits geeft u uw tuinhuis of blokhut een beschermlaag en hiermee vermijdt u ook scheurvorming in het hout. Daarnaast zorgt de beist ervoor dat uw tuinhuis of blokhut beter bestand is tegen weersomstandigheden. Met de Embalan beits kunt u helemaal uw eigen kleur mixen. Het is namelijk mogelijk om de verschillende kleuren beits met elkaar te mengen, zodat u de perfecte kleur voor uw tuinhuis krijgt.

Behandelen

Om de beits aan te brengen is het aan te raden om gebruik te maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Daarnaast dient u ook de veer en groef te behandelen om de hele plank weerbestendig te maken. Door de hele plank te behandelen voorkomt u ook dat er een verschil in kleur te zien is op het moment dat het hout gaat uitzetten of krimpen. Het is alleen mogelijk om de veer en groef te behandelen als de blokhut nog niet geplaatst is. Daarom kunt u de planken het beste beitsen voor montage.

Let op! Het is verstandig om de dekkende beits op vers geïmpregneerd naaldhout pas na drie maanden aan te brengen. Daarnaast is ons advies om uw tuinhuis of blokhut eerst te behandelen met Embadecor transparante houtbeits.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.