Logo Gadero
service

Embalan dekkende blokhut beits Bruin 2,5 liter

Productnummer
DE15091
Dekkende beits
embalan_bruin
Per stuk

65,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

Specificaties

Kleur
Bruin

Embalan dekkende blokhut beits Bruin 2,5 liter

Om lang van uw blokhut of tuinhuis te kunnen genieten is het belangrijk om deze goed te onderhouden, Met de Embalan blokhut beits zorgt u voor jarenlange bescherming van uw blokhut of tuinhuis. Deze bruine verf geeft uw tuinhuisje een mooie persoonlijke uitstraling. Met deze Embalan beits 2,5 liter kunt u ongeveer 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Waterafstotend

De Embalan blokhut beits is een waterverdunbare, dekkende verf. De beits is ook waterafstotend en elastisch. Bij het toepassen van deze beits krijgt uw tuinhuis een extra beschermlaagje en sluit u scheurvorming in het hout uit. Daarnaast is uw tuinhuis beter bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Als u graag een tuinhuis met een unieke kleur heeft kunt u Embalan gebruiken. Het is namelijk mogelijk om de verschillende kleuren beits met elkaar te mengen, zodat u de juiste kleur voor uw tuinhuis kunt creëren.

Beitsen

Voor het beitsen zelf kunt u het beste gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Om ervoor te zorgen dat de hele plank voorzien is van beits dient u ook de veer en groef te behandelen. Deze onderdelen komen namelijk ook in aanraking met water, waar u ze met deze beits uitstekend tegen kunt beschermen. Daarnaast voorkomt u zo dat er kleurverschil ontstaat op het moment dat het hout uitzet of krimpt. Om de veer en groef te kunnen behandelen kunt u de planken het beste voor plaatsing van het tuinhuis beitsen. Hierna zijn deze niet meer te bereiken.

Let op! Het is verstandig om de beits pas na drie maanden op vers geïmpregneerd naaldhout aan te brengen. Daarnaast is ons advies om uw tuinhuis of blokhut eerst voor te behandelen met Embadecor transparante houtbeits.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.