Blokhut Ipswich 440 x 663 x 256 cm met aanbouw en hekwerk

Productnummer: DE11119 Met dubbel glas en 36 m² dakshingles   |   Ruime luifel met hekwerk onder de overkapping

€ 3568,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 118,38 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
SamenstellingSluiten
  • € 3568,95StandaardproductBlokhut Ipswich 440 x 663 x 256 cm met aanbouw en hekwerk
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ipswich 440 x 663 x 256 cm met aanbouw en hekwerk

  • Ruime overkapping
  • Dubbele deur
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

Blokhut Ipswich 440 x 663 x 256 cm met aanbouw en hekwerk

Blokhut Ipswich onbehandelde vurenhouten tuinhuis met aanbouw heeft dubbel glas, waarbij het zijraam geopend kan worden. Bij het plaatsen van het tuinschuurtje kan gekozen worden om het zijraam zowel links als rechts te plaatsen. Blokhut Ipswich is zeer geschikt om zomers onder de luifel te zitten. Het hekwerk geeft een luxe uitstraling en bakent het terras onder het huisje af. Blokhut Ipswich actie, wij leveren deze blokhut 7x4 meter nu met dubbel glas en 36m2 dakshingles recht.

Afmetingen

De omvang van het tuinhuisje is 440 cm breed, 663 cm lang en 256 cm hoog. De funderingsmaten 420 cm x 643 cm. De wanddikte is 5.8 cm. De luifel is 223 cm diep. De afmeting van de dubbele deur is 159 x 194 cm inclusief kozijn. De ramen naast de dubbele deur zijn 78 x 194 cm inclusief kozijn en zijn vast. Het zijraam is te openen en is 213 x 96 cm. Dit raam is zowel links als rechts te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De oppervlakte van deze blokhut is 26,8 m².

 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 440x440+223 cm
Funderingsmaat 420x643 cm
Wandhoogte 207 cm
Nokhoogte 256 cm
Luifel voorzijde 223 cm
Ramen 2 (78x194) 1 (213x96)
Deuren 1 (159x194)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 31,1 m²
Inhoud 40,5 m³
Oppervlakte (m²) 26,8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Inclusief

  • Dubbel glas in alle ramen en deuren
  • Complete schroevenpakket
  • Bouwtekening
  • Dakshingles recht

Standaard bij blokhut Ipswich

Deze blokhut Ipswich met wanden van 58mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. De blokhut wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren. 

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Ipswich laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Ipswich in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 7 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Ipswich. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Starterset (extra optie)

Voor blokhut Ipswich kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Ipswich. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut IpswichBlokhut Ipswich 440 x 663 x 256 cm Met dubbel glas en 36 m² dakshingles   |   Ruime luifel met hekwerk onder de overkapping Ruim op voorraad
€ 3568,95 per stuk incl. btw