Logo Gadero
service

Buitenverblijf Luxe Gadero Basis Overkapping 900x350 cm

Productnummer
LDS21013
Glad geschaafd Douglas
Voorgezaagd Pakket
Uit te breiden met diverse wandopties
buitenverblijf_luxe_gadero_basis_overkapping_900x350
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_900x350_plattegrond_1
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_detail_verbinding_basis_constructie_5_6
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_pen_gat_verbinding_basis_constructie_5_6
Per stuk,vanaf

6.567,75

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 2.189,23 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 156,25 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
350 cm
Breedte
900 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.567,75incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Kleur
Blank
Breedte
900 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
248 cm

Buitenverblijf Luxe Gadero Basis Overkapping 900x350 cm

Op zoek naar een overkapping van Lariks Douglas met plat dak van ca. 9 x 3,5 meter? Dit Buitenverblijf Douglas van ca. 900 x 350 cm is een basis model overkapping uit de luxe serie van Gadero. Deze Lariks Douglas overkapping wordt standaard geschaafd en onbehandeld geleverd.

De totale diepte van de basis overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 898 cm en de nokhoogte is ca. 248 cm. De Douglas overkapping Luxe van Gadero wordt opgebouwd middels de voorbewerkte en geschaafde massieve 19 x 19 cm staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit de eenvoudig te monteren pen-gat verbindingen.

De basiscontructie van deze glad geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Glad geschaafd Douglas

 • Glad geschaafde staanders (190x190 ) massief

 • Douglas glad geschaafde ringbalk (190x190 mm)

 • Douglas glad geschaafde gordingen (70x190 mm)

 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Luxe Gadero Basis Overkapping 900 x 350 cm - Wandopties

Deze Basis Overkapping uit de Luxe Serie van Gadero van 900 x 350 cm kan geheel naar wens worden samengesteld middels de wandopties die te vinden zijn onder de extra opties. Stel zo uw overkapping geheel naar wens samen door diverse wanden mee te bestellen. De tussenruimte tussen de staanders van deze 9 x 3,5 meter overkapping bedraagt 300 cm. Door deze tussenruimte te voorzien van geheel dichte of halve wanden van blank of zwarte douglas sponningplanken, trendy vaste shutters of moderne steellookramen, stelt u uw eingen droom overkapping samen.

Wand Sponningplanken

Wenst u deze Buitenverblijf Luxe Gadero Basis Overkapping 900 x 350 cm te bestellen met bijvoorbeeld een geheel dichte achterwand of achterwand met zijwand(en), van verticale planken? Kijk bij de extra optie Buitenverblijf Douglas - Wanden, om complete dichte wanden op basis van sponningplanken mee te bestellen. De dichte wanden zijn leverbaar in blank of in een trendy zwart gecoate varriant. De op maat gezaagde zwarte of blanke verticale wandenpakketten worden voor enkelwandige montage compleet geleverd inclusief regelpakket van glad geschaafd Lariks hout voor een solide montage van de wanden.

Voorbeelden Samenstelling Overkapping 900 x 350 cm met dichte Sponningplank wanden:

 • Dichte achterwand: 4 x Sponningplank 2780 mm (Blank of Zwart)

 • Dichte achterwand + dichte zijwand: 4 x Sponningplank 2780 mm + Sponningplank 3280 (Blank of Zwart)

 • Dichte achterwand + dichte zijwanden: 4 x Sponningplank 2780 mm + 2x Sponningplank 3280 (Blank of Zwart)

Halve Sponningplank Wand (extra 19 x 19 cm staander mee te bestellen)

Naast complete dichte wanden kunt u ook halve wanden op basis van sponningplanken via de extra opties meebestellen. Combineer bijvoorbeeld een halve wand met diverse andere wandopties waaronder een moderne steellookraam of trendy vaste shutter.

Let op! Voor het plaatsen van een halve wand dient u tevens een extra staander mee te bestellen voor een correcte montage. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van deze extra staander.

Wand Steellookraam

Tussen de staanders van deze overkapping kunt u via de extra opties ook moderne zwarte steellookramen mee bestellen. Het 9-Ruits zwarte steellookraam van 2983x2203 mm wordt geleverd met stellatten voor het correct monteren tussen de staanders van de overkapping. Deze steellook glaswanden voor in de overkapping zorgen niet alleen voor een modern karakter maar geven ook een fraai lichtinval en open zicht op uw tuin.

Halve Wand Steellookraam (extra 19 x 19 cm staander mee te bestellen)

Naast 9-Ruits zwarte steellookraam van 2983x2203 mm is het ook mogelijk om een 3-Ruits (1007x2203mm) steellook glaswand mee te bestellen. Deze steellookramen voor in halve wanden van de overkapping zijn te combineren met extra staander en bijvoorbeeld een halve Sponningplank Wand. De 9-Ruits en 3-Ruits zwarte steellookramen worden standaard geleverd met stellatten voor correcte montage tussen de staanders van de overkapping.

Let op! Voor het plaatsen van een 3-Ruits Steellookraam dient u tevens een extra staander mee te bestellen voor een correcte montage. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van deze extra staander.

Halve Wand Shutter Vast (extra 19 x 19 cm staander mee te bestellen)

Tussen de staanders van de overkapping kunt u via de extra optie ook een trendy vast shutterscherm mee bestellen. Deze Shutter Vast van 865 x 2200 mm is leverbaar in een trendy zwarte varriant en geeft de overkapping een modern karakter. Het is tevens mogelijk om een Vaste Shutter te combineren met een extra staander en halve Sponningplank Wand (Blank of Zwart) 2280 mm.

Let op! Voor het plaatsen van vast shutterscherm dient u tevens een extra staander mee te bestellen voor een correcte montage. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van deze extra staander.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe basis overkapping van 9 x 3,5 meter wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 900 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 8 stuks staanders van de 9 x 3,5 meter overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden, mocht u de wanden van de overkapping willen bekleden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.