Floer Akupanel Wandpanelen - Licht Essen 240 x 60 cm

Productnummer: FL4003-APLE-240 Duurzaam geproduceerd   |   Verbeterd kamerakoestiek

Adviesprijs
€ 219,95 € 180,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Floer Akupanel Wandpanelen - Licht Essen 240 x 60 cm

Verbeter in stijl de kamerakoestiek met de Akupanel XL Wandpanelen van Floer! De houten wandpanelen zijn verkrijgbaar in een extra groot formaat van 240 x 60 x 2 cm! Vanwege unieke lengte van 2400 mm dekt de Lichte Es paneel praktisch de gehele muur. Dankzij de zwarte vilt laag worden de licht essenhouten kleur extra bedandrukt.

Door het combineren van lamellen en polyestervilt absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Omdat het geluid niet teruggekaatst in de ruimte maakt dit de panelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Duurzame Wandpanelen

De Lichte Essen houten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De Hout fineer lamellen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De wandpanelen zijn te bevestigen met de Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld een invalzaag. Voor de gewenste breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt van de wandpaneel worden bijgesneden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Wandpaneel - Licht Essen - Detail 1 Akupanel Wandpanelen Floer - Licht Essen 240 x 60 x 2 cm Duurzaam geproduceerd   |   Verbeterd kamerakoestiek Op voorraad
€ 180,45 Per stuk incl. BTW