Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 240 x 60 cm

Productnummer: FL4003-APOE Gratis bezorging   |   Eenvoudig te monteren

Adviesprijs
€ 189,95 € 180,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 240 x 60 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Akupanelen Wandpanelen van Nederlandse vloeren merk Floer! De eikenhouten wandpanelen zijn verkrijgbaar in een royaal formaat van 240 x 60 x 2 cm! De Onbehandeld houten kleur wordt extra bedandrukt vanwege de zwarte vilt achterlaag. Door het combineren van polyestervilt en lammelen absobeert dit het geluid in een ruimte tot maar liefst 50% Omdat de geluid niet wordt terug gekaatst de ruimte in maakt dit de panelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). De wandpanelen worden daarnaast gratis bezorgd! Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!

Duurzaam geproduceerd

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De wandpanelen zijn te bevestigen met Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden.

De Lichte Eikenhouten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar het is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De Hout fineer lammelen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Akupanel Wandpaneel - Onbehandeld Eiken - Detail Floer Akupanel Wandpanelen - Onbehandeld Eiken 240 x 60 cm Gratis bezorging   |   Eenvoudig te monteren Op voorraad
€ 180,45 Per stuk incl. BTW