Logo Gadero
service

Floer Akupanel Wandpanelen - Mahonie Naturel 240 x 60 x 2 cm

Eenvoudig installatie
Duurzaam geproduceerd
floer_akupanel_wandpaneel_mahonie_naturel_detail_1
floer_akupanel_wandpanelen_mahonie_naturel_woonkamer_web_1
floer_akupanel_wandpaneel_mahonie_naturel_perspectief_1
floer_akupanel_wandpaneel_mahonie_naturel_product_1
floer_akupanel_wandpaneel_mahonie_naturel_sfeer_1
floer_akupanel_wandpaneel_mahonie_naturel_zwevend_1
Per stuk

165,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Floer Akupanel Wandpanelen - Mahonie Naturel 240 x 60 x 2 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Floer Akupanel wandpanelen - Mahonie Naturel in de bijzondere afmeting van 240 x 60 cm! Naast de unieke lengte van de wandpanelen zorgt de natuurlijke mahonie kleur voor een sfeervol interieur. Doordat de lamellen en polyestervilt zijn gecombineerd absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Hierdoor zijn de eiken wandpanelen voor zowel studeerkamers als kantoorruimtes uiterst geschikt!

Akupanelen Plaatsen

Vanwege het formaat bekleed u alle muren van beneden naar boven. De houten latten zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. De eiken panelen kunnen worden bevestigd met de Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de wandpanelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden. WIlt u de plaatsing van de wandpanelen uitbesteden? Bekijk dan de mogelijkheden voor de installatie van de Akupanelen!

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Mahonie Eiken eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!