Logo Gadero
service

Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Zwart 240 x 60 x 2 cm

floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_product_detail
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_interieur_keuken_1
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_sfeer_1
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_product
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_product_zevend
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_product_perspectief
floer_akupanel_wandpaneel_lino_zwart_product_front
Per stuk

224,25

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Zwart 240 x 60 x 2 cm

Nu verkrijgbaar bij Gadero de Floer Akupanel wandpanelen - Lino Zwart in de afmeting van 240 x 60 cm! Naast de unieke afmetingen van de wandpanelen zorgt de natuurlijke lino zwart kleur voor een authentiek interieur. Dankzij de lamellen en polyestervilt te combineren absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Hierdoor zijn de eiken wandpanelen uiterst geschikt voor zowel studeerkamers als kantoorruimtes!

Akupanelen Plaatsen

De lino latten zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. Door het formaat bekleed u alle muren van beneden naar boven. De linolieum panelen kunnen tevens worden bevestigd met de Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de wandpanelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld met een invalzaag. De breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt doorsnijden. WIlt u de plaatsing van de wandpanelen uitbesteden? Bekijk dan de mogelijkheden voor de installatie van de Akupanelen!

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Lino Zwart eerst in het echt bezichtigen? Bestel gemakkelijk en eevoudig een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!