Logo Gadero
service

Gebruikte Dakpan Rood - Prijs per m2 - Populaire oude pannen

Productnummer
LD92010
gebruikte_dakpan_rood_prijs_per_m2_populaire_oude_pannen
gebruikte_dakpannen_rood_1
gebruikte_dakpan_rood
oude_dakpannen_rood
play video
Per stuk

22,95

incl. BTW

14 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Materiaalsoort
Gebakken klei
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Sfeervolle, gebruikte dakpan

 • Duurzaam hergebruik van Hollandse dakpannen

 • Bestel nokvorsten meteen mee

 • Uit Nederland

 • Relatief zwaar dakmateriaal, zorg voor een sterke constructie

Specificaties

Materiaalsoort
Gebakken klei
Materiaal
Steen
Offerte knop
Ja
Kleur
Rood

Gebruikte Dakpan Rood - Prijs per m2 - Populaire oude pannen

Wilt u uw houten overkapping of schuur bekleden met een sfeervolle, gebruikte dakpan in de kleur rood? Deze gebruikte, rode dakpannen staan mooi op uw >kapschuur van Lariks Douglas of Red Class wood. Ook staan deze oude pannen prachtig op uw >houten schuur met zadeldak of wolfskapdak.

De verbeterde Hollandse pan, zoals dit type dakpan heet, is te herkennen aan de streep van de zijsluiting, die u na het monteren als een richel op de aansluiting tussen 2 dakpannen ziet. Het voordeel van de verbeterde hollandse pan, ook wel verbeterde holle pan of holle pan met sluitingen genoemd, is de betere kop- en zijsluiting. Hierdoor worden veel lekkages voorkomen.

Deze oude dakpannen zijn met de hand geselecteerd op kwaliteit, dus uitstekend bruikbaar. Bestel bij deze rode, tweedehands dakpannen bijbehorende nokvorsten.

Combineer deze gebruikte dakpannen bijvoorbeeld met onze robuuste en reeds volledig voorgezaagde modellen >Kapschuur Bergen of >Hamar.

Tips voor het zelf leggen van dakpannen:

Zelf dakpannen leggen is voor een klusser goed te doen. Wel dient u goed voorbereid te werk te gaan om vervelende lekkages te voorkomen.

Voor het zelf leggen van dakpannen heeft u naast de dakpannenset nog enkele andere materialen en gereedschappen nodig. Naast deze gebruikte dakpannen raden wij aan ook de onderstaande materialen en gereedschappen te huren en/of te kopen:

 • Ladder (tot 2.5 mter hoogte) / Steiger (professioneel materiaal als hoogwerkers en pannenliften zijn ook mogelijk)

 • Spijkers en Schroeven voor de panlatten en golfplaatschroeven voor het vastschroeven van de nokvorsten

 • Accuboormachine

 • Geïmpregneerde of vuren >Panlatten

Verder adviseren we uw constructie zwaar uit te voeren met dikke balken en staanders. Dakpannen zijn immers relatief zwaar. Wij leveren bijbehorende nokvorsten, zie verwante producten.

Werk verder altijd met >boeiplanken aan de bovenzijde voor het afwerken van zijkanten, wij leveren namelijk GEEN zogenaamde gevelpannen. Dit is echter ook niet nodig als u werkt met boeidelen aan de zijkanten en bovenkant van uw schuine dak.

Gebruikte dakpannen kopen online

Let op, minimale afname van deze gebruikte dakpannen is 10m2. Wij rekenen 15 euro voor de speciale kratpallet waarin deze dakpannen geleverd worden. Dit is een wegwerppallet die niet retour gehaald kan worden. De webshop berekent dit automatisch.

Overige tips

Wilt u een dakpan op maat slijpen? Let de dakpan dan vast in het zand, begin dan pas met slijpen. Zo heeft u minimale kans op breuk. Bestel altijd 10% extra. De dakpannen zijn gebruikt. Pannen die op een schaduwplek hebben gelegen kunnen nog vies zijn, met een hogedrukreiniger kunt u de oude dakpannen doorgaans prima schoonspuiten.

Bijbehorend bij dit product