Logo Gadero
service

Oude Dakpan Blauw Gesmoord - Prijs per m2 - Op=Op

Productnummer
LD92009
gadero_gebruikte_dakpannen_3
gadero_gebruikte_dakpannen_1
gadero_gebruikte_dakpannen_2

15,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Materiaalsoort
Gebakken klei
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Sfeervolle oude dakpannen uit Nederland

 • Duurzaam hergebruik van Hollandse dakpannen

 • Ideaal voor kapschuur of zadeldak

 • Op = Op aanbieding voor lage prijs

 • Relatief zwaar, zorg voor een sterke constructie van uw overkapping of schuur

Specificaties

Materiaalsoort
Gebakken klei
Materiaal
Steen
Kleur
Blauw

Oude Dakpan Blauw Gesmoord - Prijs per m2 - Op=Op

Wilt u uw houten overkapping of schuur bekleden met een sfeervolle, gebruikte dakpan? Deze gebruikte dakpannen in de kleur Blauw Gesmoord staan mooi op uw >kapschuur van Lariks Douglas of uw houten schuur. Deze oude dakpannen zijn afkomstig van Nederlandse daken en hebben dus ook sporen van gebruikt. De prijs van deze dakpannen is heel laag, het is echt ook een op=op aanbieding met de laatste voorraden. Ideaal voor het bekleden van een klein afdakje oid.

Tips voor het zelf leggen van dakpannen:
Zelf dakpannen leggen is voor een klusser goed te doen. Wel dient u goed voorbereid te werk te gaan om vervelende lekkages te voorkomen.

Voor het zelf leggen van dakpannen heeft u naast de dakpannenset nog enkele andere materialen en gereedschappen nodig. Naast deze gebruikte dakpannen raden wij aan ook de onderstaande materialen en gereedschappen te huren en/of te kopen:

 • Ladder (tot 2.5 mter hoogte) / Steiger (professioneel materiaal als hoogwerkers en pannenliften zijn ook mogelijk)

 • Spijkers en Schroeven voor de panlatten en golfplaatschroeven voor het vastschroeven van de nokvorsten

 • Accuboormachine

 • Panlatten

Dakpannen zijn relatief zwaar

Verder adviseren we uw contructie zwaar uit te voeren met dikke balken en staanders. Dakpannen zijn immers relatief zwaar. Wij leveren bijbehorende nokvorsten, zie verwante producten.

Werk verder altijd met boeiplanken aan de bovenzijde voor het afwerken van zijkanten, wij leveren namelijk GEEN gevelpannen. Dit is echter ook niet nodig als u werkt met boeiplanken aan de zijkanten en bovenkant van uw schuine dak.

Combineer deze gebruikte dakpannen bijvoorbeeld met onze robuuste en reeds volledig voorgezaagde modellen >Kapschuur Bergen of >Hamar.

Gebruikte dakpannen kopen online

Let op, minimale afname van deze gebruikte dakpannen is 10m2. Wij rekenen 15 euro voor de speciale kratpallet waarin deze dakpannen geleverd worden. Dit is een wegwerppallet die niet retour gehaald kan worden. De webshop berekent dit automatisch.

Wilt u een dakpan op maat slijpen? Let de dakpan dan vast in het zand, begin dan pas met slijpen. Zo heeft u minimale kans op breuk. Bestel altijd 10% extra. De dakpannen zijn gebruikt. Pannen die op een schaduwplek hebben gelegen kunnen nog vies zijn, met een hogedrukreiniger kunt u de oude dakpannen doorgaans prima schoonspuiten.